Mówisz unikatowe i mało spotykane?? W żarskiej wsi w Sparze jest ogrom takiego typu proporczyków w większości dużych stacji w Niemczech i Czechach przy autostradach również spotykam takie proporczyki zresztą jeden z takich proporczyków posiadam z tatą w naszym DAF-ie
Polecam tego sprzedawce miły człowiek mozna u niego kupic dobre proporczyki i za dobrą cenę sam kupiłem i są bardzo dobre i ładnie sie prezentują.Naprawde polecam a to zdjecie mojego zakupu
Proporczyki można zakupić na cpn-ie koło Sochaczewa przed rondem po lewej stronie a także koło Torunia na Lotosie lecąc od Brodnicy po lewej stronie w sprzedaży mają Tablice podświetlane gorąco polecam a to moja kolekcja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/915 ... 932a1.html Prawie wszystkie zakupiłem na Lotosie przed Toruniem ;D
_________________ 1. Cześć a co Ty wieziesz że na zakazie jedziesz?
2. Cześć, ciastka w czekoladzie.
1. Jak K***** ciastka w czekoladzie jak wywrotką wieziesz co Ty P********??
2. No ciastka w czekoladzie dla szefa, kartonik, tu w kabinie mam.
Koło Sochaczewa są po 10 zł za szt mają też w sprzedaży wiele więcej gadżetów . Resztę kupiłem jak wyżej wspominałem koło Torunia za 12 zł
Nie chwaląc się upusty tam mam i za 10 zł mogę kupić
_________________ 1. Cześć a co Ty wieziesz że na zakazie jedziesz?
2. Cześć, ciastka w czekoladzie.
1. Jak K***** ciastka w czekoladzie jak wywrotką wieziesz co Ty P********??
2. No ciastka w czekoladzie dla szefa, kartonik, tu w kabinie mam.
Witam.Ja chciałem sie zapytać gdzie mozna zamowic nalkejki na foli lub na magnesie wymiar 39,5x39,5 dokladnie chce zamowic zółto niebieski kwadrat z herbem Górnego Śląska,montuje sie to w ramce na tablice ADR z przodu aut, czesto spotykane w tych miejscach sa flagi Polski,mi chodzi o flage GŚ,jeśłi ktoś sie oriętuje gdzie takie rzeczy robią to z góry dzięki za link
Kolego ta stacja koło Torunia to OLKOP a miejscowość to Brzeźno....tam mają dobry wybór takich gadzetów....a jeszcze często stoi wieczorami w Ciechocinku gościu takim busem przy barze niedaleko torów...też ma tego od zajechania i jeszcze więcej...ja wszystko u niego kupuje...
_________________ Być kierowcą może być każdy,ale truckerem trzeba się urodzić.....
Kolego ta stacja koło Torunia to OLKOP a miejscowość to Brzeźno....tam mają dobry wybór takich gadzetów....a jeszcze często stoi wieczorami w Ciechocinku gościu takim busem przy barze niedaleko torów...też ma tego od zajechania i jeszcze więcej...ja wszystko u niego kupuje...
ostatnio stał przed Włocławkiem od strony Łodzi w Ambrozji
Kolego ty teraz mówisz o innym kolesiu co też wozi takie dodatki
Wiem o którego ci chodzi ten w Ciechocinku to on cały czas w tym samym miejscu kwitnie
_________________ Być kierowcą może być każdy,ale truckerem trzeba się urodzić.....
GG: 4275198
Samochód: Scania 124L 420
Cytuj:
Kolego ja jestem z ciechocinka może jakiś spocik jak coś to kom 665-585-598.A ten z tego lt-ka to mój wujek.
_________________ Jak kochać to księżniczkę,jak kraść to miliony, jak jeździć to SCANIĄ !
ja kupiłem u niego niespotykane u nas proporczyki:TURBO,TRUCKER i KING OF THE ROAD.Wszystkie są firmy ALL RIDE tylko są pakowane przez jakąś włoską firmę.Aha i gdyby to kogoś interesowało to TRUCKER jest w kolorach proporczyka SCANIA a nie jak na zdjęciu czerwony i na odwrocie ma napis COWBOY,a TURBO ma na odwrocie POWER.polecam
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość