Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Pewnie szukają. Zarobki, ile wyjeździsz tyle zarobisz. Myślę, że 3 tys. bez problemu. Płacą od kilometra, norma na auto 32, spali więcej to cię obciążą.
To sie raczej nie opłaca. 32 litry to trochę mało, raczej trudno, albo bardzo trudno się w tym zmieścić. I w zimie bez ogrzewania, żeby to wyrobić. 3tys - za przepał= 2tys czysty zysk
Raczej powinna, ale dobrze żeby ktoś się wypowiedział kto tam robił, lub zna kogoś kto tam robi, bo wydaje mi się że większość postów to raczej sfera domysłów.
pracuje w schade od niedawna. Stawki 19-22 gr za km. Na szkle jest luzik z zaladunkami - jak sie trafi na plandeke jest juz gorzej ale nie ma tragedii. ostatni miesiac wszystkie weekendy poza domem. Placą terminowo. Kary na porzadku dziennym, nagrody bardzo rzadko. Kradną paliwo na bazie, ostatnio poginely kable abs i elektryki naczep.
Jak macie mozliwosc to szukajcie pracy gdzie indziej. Ja jestem w trakcie
Tak, tak. Dokładnie niewiem czy idzie w Iveco ale dzisiaj na bazie widziałem 2 sztuki z Schade pod firankami
Zgadza się, baza jest po PKSie ale całość (chyba) wykupiło Schade i są tylko ich zestawy i mają tam swój warsztat. Mój starszy tam parkuje chyba jeden jedyny z innej firmy
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 81 gości