Traker199 sprawdź PW.
Cytuj:
Kolego,ogolnie to wszystko:),ale najbardziej to o komforcie w kabinie,o radzeniu sobie w terenie,głośności silnika.Odpisz na moi temacie,z góry dzięki za odpowiedż,aa i miałeś może możliwość jechania tym autkiem?
Nie wiem o jakiego rodzaju komfort Ci chodzi bo przecież to jest auto w głównej mierze do jazdy w terenie, nie po trasie. Pewno miałeś na myśli ergonomię pracy. Jeżeli tak to powiem, że rozmieszczenie wszelkiego rodzaju przycisków, dzwigni, manetek jest bardzo dobrze przemyślane, wszystko jest w zasięgu ręki. Poza tym kolorowy wyświetlacz na desce rozdzielczej, który na pierwszy rzut oka może się wydawać bajerem, jest tak naprawdę bardzo dobrym centrum informacji i zarządzania parametrami pracy auta.
Jeżeli chodzi o głośność silnika to gdzieś czytałem, że jest dość cicho w kabinie w porównaniu do konkurentów, sam nie miałem okazji porównać. Jak znajdę linka to zapodam.
Jeżeli chodzi o jazdę w terenie to tak jak pisałem wcześniej wszędzie wjedzie i zewsząd wyjedzie. Plusem tego auta jest to, że w piastach kół napędzanych ma zwolnice czyli przekładnie planetarne, które zmniejszają obciążenie piast i dzięki nim można stosować dużo mniejsze mosty co zwiększa z kolei znacznie prześwit. Silniki mają bardzo duży moment obrotowy w szerokim zakresie obrotów, tak że mocy nigdy nie braknie.
Jeżeli jeszcze coś konkretnie chcesz wiedzieć to pisz.