Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 03 kwie 2010, 8:27

Użytkownik

Użytkownik

witam, mam pytanie chcę kupić iveco eurostar z uszkodzoną wiozką w automacie do skrzyni biegów czy to jest do naprawienia jakie są to koszty i czy jest możliwość przełożenia skzyni zf manualnej.

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 10:22 przez jeszkin, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o tytułowanie tematów zgodnie regulaminem !

Post Wysłano: 03 kwie 2010, 17:51

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7106329

Szczerze odradzam ;) bo automaty w Iveco nie są najwyższej jakości i lubią świrować.. a tym bardziej już uszkodzone.

Post Wysłano: 03 kwie 2010, 22:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nowa wiazka kosztuje kilka tysiecy wiec to rozwiazanie odpada, ewentualnie naprawic ta lub dobry elektryk zrobi ja od nowa, ja bym sie upewnil jednak czy tylko o wiazke chodzi bo moze byc sterownik uwalony lub inne zawory w skrzyni.
Mielismy eurotronic pierwszej generacji chodzil kilka lat, spalila sie jedynie cewka w wysprzegliku cena nowego w serwisie okolo 8 tysiecy :shock: elekrtonik naprawil nam to za 300 zetow....
Ponoc sa tez w Eurostarach z Cursorem eurotroniki drugiej generacji full automat te same co w Stralisach.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 19168066
Samochód: Iveco

Cytuj:
witam, mam pytanie chcę kupić iveco eurostar z uszkodzoną wiozką w automacie do skrzyni biegów czy to jest do naprawienia jakie są to koszty i czy jest możliwość przełożenia skzyni zf manualnej.
Jestem elektrykiem w serwisie iveco i chyba mogę ci pomóc odtworzyć wiązkę do tej skrzyni. Zapraszam na pw.

Użytkownik

Użytkownik

dzięki za zainteresowanie przemyślałem to i jednak dam sobie spokój z tym ivecek

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]