1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 1
Samochód: psujacy sie
Piękne auto, widać że wkładacie w niego dużo serca! F2000 to wg. mnie najlepszy model MANA a w układzie solówka + tandem jest po prostu boski . Z chęcią będę oglądał przyszłe aktualizacje .
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Oj dbajcie, dbajcie, bo jak się nie dba, to on potrafi dać kopa w tyłek ;D
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Witam, dzisiaj ok. 9:20 stał na zajezdni pks ryki. Nie wiem czy to Twój, czy ten drugi z ryk, o którym kiedyś mówiłeś. Sory za jakość zdjęć, są z fona. Foty:
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Ja tez raz go widziałem, chyba w połowie listopada stał na wlocie do Białej Podlaskiej od strony Wa-wy na awaryjnych.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Witam, dzisiaj ok. 9:20 stał na zajezdni pks ryki. Nie wiem czy to Twój, czy ten drugi z ryk, o którym kiedyś mówiłeś. Sory za jakość zdjęć, są z fona. Foty:
Nie to nie mój. To zapewne ten drugi, pewnie miał 4 halogeny na blendzie?
ogierek093 - to nie mój niestety, już dawno w tamte strony nie jeździliśmy.
_________________ - MAN F2000 Evo 410
- MAN TGA 430
- DAF XF95 430
Ode mnie tak - PL, L i S wyglądają słabo, widziałbym to tak:
L i S obok tablicy rejestracyjnej, koniecznie jednego rodzaju naklejka, bez różnic w czcionce i tak dalej, a PL wylatuje.
Poza tym - auto jak na rok i rodzaj pracy, jaką wykonywało wcześniej, bo umówmy się, łatwo nie miało - wygląda świetnie, a przez te felgi zdaje się młodsze o jakieś 5 lat
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
A ja słyszałem że jak auto czy to osobówka czy ciężarówka to na zagranicy PL musi być,na Germanii zatrzymali mojego ojca szefa i się przychrzanili że nie ma PL, nie wiem czy są za to jakieś kary
Samochód: Opel Insignia ST
Man świetnie wygląda na tych felgach, do złudzenia przypominają alufelgi.
Cytuj:
A ja słyszałem że jak auto czy to osobówka czy ciężarówka to na zagranicy PL musi być,na Germanii zatrzymali mojego ojca szefa i się przychrzanili że nie ma PL, nie wiem czy są za to jakieś kary
Tyczy się to tylko samochodów na czarnych tablicach rejestracyjnych. Na białych jest flaga Unii i literki PL, więc dodatkowe "PL" nie jest potrzebne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości