Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
tzw redukcja taboru a co za tym pojdzie zmniejszenie etatow czyli 1 slowem "zwolnienia" . Slyszalem same pozytywy na temat tej firmy , no coz chyba kazdego przewozika w jakis sposob kopie po plecach kryzys , wiec nie jest za ciekawie w transporcie
a pamietam jeszcze slowa prezydenta Kwaczynskiego jak mowil ze kryzys bedzie delikatnie odczowalny ale nie zagraza nam ... yhym wlasnie widzimy
Mirosława Maszońskiego - właściciela poznałem na gali wręczania nagród w 2007 roku gdzie jego firma dostała srebrną statuetkę operator logistyczny roku wśród małych firm. współfinansują oni zespół Olimpii Sulęcin w siatkówce, którzy mieli przyjechać do mnie na Obornickie Spotkania Logistyczne na turniej plażówki jednak nic z tego nie wyszło.
Kolego mój tata do nich dzwonił i pytał się o robotę i powiem ci, że nic specjalnego-wożą wszystko, głównie do niemiec, szef mówił że wypuszcza teraz 3 nowe małe zestawy do mebli, system pracy 2 tyg. w trasie/weekend, zarobki ok 3500 zł, to wszystko co ja wiem Może jeszcze jakiś kierowca który tam jeździ powie ci coś więcej Wiadomo kuszą zzewnątrz dobre i nowiutkie auta, ale co z tego skoro słaba kasa i rzadko w domu
GG: 9459693
Samochód: Nubira
jeżdzą głównie na lince dla Forda, jakieś teile wożą.
Mają 170 zestawów, i 60 w zamówieniu. I brak u nich kierowców. Co do zarobków, to 4 z przodu. Ifo od kierowcy spotkanego na parkingu, którego serdecznie pozdrawiam
Samochód: Duży
Widziałem juz na drogach nowe MAN-y TG-L i TG-X jedne z 50 zamówionych zestawów.Co trochę dziwne auta są teraz nie w białym a w czarno niebieskim malowaniu.Podobno mają podpisany jakiś kontrakt na wożenie materacy z Łodzi.
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Bardzo ciekawe te nowe zestawy, w nowym malowaniu, ale mi i tak osobiście podobały się bardziej poprzednie egzemplarze Przed chwilą zaglądałem na ich stronę internetową, i od razu na starcie ukazało się okienko "Zatrudnimy kierowców w transporcie międzynarodowym(...)" - czy w tej firmie jest aż tak źle że kierowców potrzebują, czy (jak to oni piszą) w związku z poszerzeniem taboru? Ale jakoś nie chce mi się wierzyć, pozdro
nowe malowanie Maszońskiego jest porażająca ;] ciekawi mnie czy też takie same TGX-y wzioł pod Mege ;> jak może ktoś ma fote to niech wrzuci POzdrawiam
Wielokrotnie widziałem TGMy w czarnym malowaniu z fotografią puszek na plandekach. Nie wiem, czy przypadkiem nie wożą ich z Brzeska. Mi osobiście bardzo się spodobały nowe TGXy z nadwoziami wymiennymi. Coś pięknego.
GG: 8965982
Samochód: ---chwilowo---
Z tego co wiem , firma ma się świetnie . Maszoński zakupił 7 nowych MAN'ów TGX , TGS i TGL . W związku z poszerzeniem taboru poszukują kierowców (wiem , bo brat dzwonił oraz jest dużo ogłoszeń w gazetach).Mieszkam 20 km od bazy stąd wiem co się tam dzieje.Pozdrawiam.
Jeszcze niedawno często widywałem ich w Rennerodzie w D, do którego wozili meble.Nie wiem jak teraz, bo aktualnie tam nie jeździmy.
Z tego co wiem od ich kierowców, to trasy najczęściej 2-tygodniowe, ale ponoć chłopaki zbierają się w "ekipy" i wracają na weekendy busami do PL.
Zarobki tak jak pisali wcześniej, 3500-4000 zł, czyli jak na dzisiejsze czasy całkiem przyzwoicie.
Samochód: Duży
Widziałem wczoraj jeden z ich zestawów i miał ciekawą naczepe-na plandece była reklama tylko nie zauważyłem dokładnie czego.Chyba jakiś bokser był i jakiś napój energetyzujący...Widział ktos coś podobnego?
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 78 gości