Cytuj:
Witam
Orientuję się ktoś po ile skupuję PINI tuczniki w kl.E i jaki próg mięsności muszą mieć?
Jeżeli o to pytasz, to zapewne byłeś na Węgrzech i Piniego i wiesz jak jest tam klasyfikacja. Jeśli chodzi o Kutno będzie to wyglądało tak samo. Jeżeli nie, piszę już jak to wygląda.
Rozliczana jest cała partia według średniej mięsności 50-52% 52-54% itd.
Jeśli chodzi o cenę, nic nie mogę powiedzieć. Ceny uzgadnia się indywidualnie.
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=TjIBKGhd ... re=related
nie za "mało" ich tam jest? są chyba jakieś przepisy określające max ilość przewożonych zwierząt,czy to standard?
Obejrzałem, pomyślałem i nie mogę tego tak zostawić. Firmę znam, nie przypuszczam, że kierowca to taki idiota...Wydaje się mi, że dostał wyraźne znaki z góry...
Postanowiłem zrobić krótki filmik z własnego materiału, niedawno wróciłem z Węgier...Tak wyglądał mój zestaw po 18godzinach.
Porównajcie sobie...
http://www.youtube.com/watch?v=8V9Fap93BHE
Czyż nie milej popatrzeć na dosłownie śpiące świnie niż na te, którym oczy się zakrwawiają z duchoty? ... Bez komentarza.