ja to slyszalem cos takiego
koles cos tam sprzedawał na radiu i nagle pytanie do tego co sprzedawał
-- kolego a chcesz moze kupić koło ?
- jakie koło?
-- takie żebys sie nim mógł jebn*ć w czoło
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Kierowca Osobówki. Koledzy, zabrakło mi paliwa, stoję na 280km, potrzebuje 3l ropy.
Kierowca Ciężarówki. Kolego na 3l nie opłaca się rączek brudzić, podjedz, tu to ci zalejemy cały bak.
Nawet śmieszne to było gościu fajnie to ujął.
_________________ `..Życie kierowcy nie liczy się w latach.. tylko w kilometrach..`
GG: 4436071
K1- Koledzy to nie tak ... Jego matka parę lat temu nawpi~ się śniegu i urodziła takiego bałwana
K2- Dobre Dobre Majster
Usłyszane 5 min temu na bazie
PS. Jeździ ostatnio w okolicy mojej bazy taki gościu z jakimś cymbał radiem i strasznie z niego piszczy i wszyscy się śmieją ,że gościu używa gwizdania zamiast słów i idą później w niego takie wiązanki ... ;s.
<1>moobilki sprawdzam radio jak mnie slychac???
<2>na tysiaclecia przy zamku dobrze
<3>na krancowej tez dobrze
<4>przy czerwonym wiadukcie na felinie tez dobrze.
<1>no dzieki, ale teraz powiedzcie mi gdzie najdalej mnie slychac od MAKRO, ale tak wiecie jak najdalej bo chce dobrze sprawdzic, tak jak najdalej....
<2> kolego na wlocie do warszawy bardzo dobrze...
<3>na zakopiance w korku stoje i slychac bardzo wyraznie...
<4>w strykowie na zjezdzie z autostrady tez dobrze...
nagle cisza i po chwili ktos zaspanym glosem z amerykanskim akcentem
<5> w Chicago VERY GOOD, bardzo dobrze, ale czy to jest powod aby mnie budzic o 3 w nocy???
i wtedy pisk na radiu i smiech, dla nie wtajemniczonych. w chicago jest inna strefa czasowa kiedy u nas jest 9 u nich jesli sie nie myle to 3.
Ostatnio na trasie Łódź-Częstochowa:
- Mobile oszczędności kupię! (i tak parę razy)
- Idź se kup na Orlen i nie truj nam dupy.
Dokładnie to chyba w okolicach Piotrkowa Tryb. dzień w dzień pyta o oszczędności, nie wiem czy to ten sam ale za każdym razem jak jadę to słychać.
Z tego co się kiedyś zorientowałem to koleś stoi na zmianę stoi albo przy centrach logistycznych kolo DK1 albo na obwodnicy Piotrkowa DK12.
Albo cwaniaki ze skupu palet krzyczą żeby zajechać do nich.
Przy okazji nie polecam tej części DK1 na pozbywanie się osczędności. Bywały przypadki łapania szoferów na gorącym uczynku lub nakręcania tego i wysyłania do szefostwa, a co podlejsze kreatury szantażowały kierowców.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Albo cwaniaki ze skupu palet krzyczą żeby zajechać do nich.
Przy okazji nie polecam tej części DK1 na pozbywanie się osczędności. Bywały przypadki łapania szoferów na gorącym uczynku lub nakręcania tego i wysyłania do szefostwa, a co podlejsze kreatury szantażowały kierowców.
Na ten temat powiem tak niech dają nam więcej zarobić to nie będziemy musieli sprzedawać paliwa itp.
A ile kolego masz lat, żeby wypowiadać się o pensjach kierowców i konieczności sprzedawania paliwa? Bo o ile dobrze rozumuje, to na pewno zbyt mało, żeby cokolwiek o tym wiedzieć.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ostatnio na CB słyszałem że się śmieją z kolesia co jeździ w PTM nie wiedziałem o co chodzi a że był korek i on stał a nasza strona szła to zobaczyłem że ma naklejkę 420 koni i 1 a ktoś mu mazakiem napisał osioł xD to przez dobre 30 min jeździli po nim xD
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości