witam Koledzy!!!
ostatnio zakupiłem Scanie 144G 530 z wózkiem do dłużycy z Epsilonem E210 i mam pytanie związane właśnie z tym dźwigiem mógłby mi ktoś napisać parametry tego dźwigu bo nie mam naklejki na nim a gościu od dozoru się przypiął o to.
Z góry dzieki:)
E210:
Zakres obrotu 410 °
max. ciśnienie robocze 265 bar
masa żurawia: 1850 kg
widziałem ją jeszcze na allegro;p
sam dzwoniłem bo ciekawy byłem tego auta;p
Hmm domyślam się że jak dzwoniłeś to chciałeś kupić?? czemu nie kupiłeś jak można wiedzieć??
jak do tej pory to tato nie narzeka na nią powymieniał oleje i jeździ
hehe tylko do dźwigu nie może się przyzwyczaić bo w starym samochodzie jest dźwig z rozdzielaczem na dźwignie a tutaj są 2 gałki po bokach mówią na to joystik, a poza tym to spoko.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 0:10 przez dłużyca18, łącznie zmieniany 1 raz.
brakuje jej napędu 6x6;p
a mi głównie na tym zależało;p
pozatym troche słaby dźwig a ogólnie reszta chyba ok;p
nie jeździłem jej oglądać ale ciekawa;p
aha u nas dużo jeździ z napedem 6x4 więc tato stwierdził że on też może i mniej pali też a co do dźwigu?? mówi że mu wystarcza,zobaczymy jak dojdzie do wprawy w sterowaniu min:P
brakuje jej napędu 6x6;p
aha u nas dużo jeździ z napedem 6x4 więc tato stwierdził że on też może i mniej pali też a co do dźwigu?? mówi że mu wystarcza,zobaczymy jak dojdzie do wprawy w sterowaniu min:P
a ile wychodzi jej norma??????
wiesz mi nie bardzo wystarcza, ostatnio miałem ładunek topoli to jedna sztuka miała około 6 m^3 masy ;p
brakuje jej napędu 6x6;p
a ile wychodzi jej norma??????
wiesz mi nie bardzo wystarcza, ostatnio miałem ładunek topoli to jedna sztuka miała około 6 m^3 masy ;p
łoł to fakt musi być najmocniejszy dźwig ile norma wychodzi jeszcze tato nie wiem będzie wiedział jak wyjeździ cały bak bo musiał wymienić akumulatory i te kilometry co on zrobił od kupna to się wykasowały
No Mercedes przepiękny z tego co widzę to chyba 6x6? Tylko znając życie ma pewnie jedną wadę - skrzynie automatyczną... Co do dźwigu to według mnie jak na razie to jeden z najmocniejszych o ile nie najmocniejszy no i ładniej byłoby mu z naczepą ale i tak godny uwagi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości