Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
W końcu nadziałem się na powtórke na osi i faktycznie inspektorek w sposób bezdyskusyjny powiedział, że osoby z kursem na przewóz rzeczy śmigają bez ograniczeń od 18.
dokładnie, potwierdzam bo widziałem ten odcinek i instruktor powiedział że jest tam jakaś luka prawna.
Tylko co wy sie tak podniecacie tym jak połowa osób spuszczających sie z tej informacji nie ma prawka C nawet B i chcą dzwonić i widzieć.
Druga sprawa jak ktoś ma nawt i to 18 , ma KW, C+E+Z+T+Y+X i karte pływacką to niech szuka teraz roboty a jak znajdzie niech sie pochwali.
zycze powodzenia!
Ludzie z wiekiem i doświadczeniem nie umieją czasem a młodzików mająych 18 lat i w głowie mają CS i słit focie na NK beda wsadzać do ciągnika mającego 40 ton i puszczą go na niemcy..
juz to widze.
Pomimo tego że ty obraziłeś nas.... ja jednak nie będę cię oceniał bo dla mnie jesteś literkami na monitorze nie znam cię więc się nie wypowiadam. Ale wiem o tobie jedno o czym bardzo łatwo można się przekonać. Nie jesteś specjalnie inteligentną osobą jeżeli oceniasz tak pochopnie. Gdybyśmy rozmawiali na żywo po pierwsze... nie odważył byś się tego powiedzieć. Po drugie dostał byś w ryja od większości osób naszego pokroju które bardzo chcą jeździć wydają na to kupę ciężko zarobionych pieniędzy i mało tego na koniec szkoleń które jak każdy wie nie są łatwe. Okazuje się że jest jakiś głupi kruczek prawny i niestety musimy czekać do 21 urodzin... co najmniej jak by parę miesięcy coś zmieniło....
Więc błagam cię szanowny TomekSW zamknij swój zawór wylotowo-gębowy (usta).
My (ja) cię nie obrażamy... więc dlaczego ty wprowadzasz taką atmosferę ??
Po za tym miły TomekSW ,swoją wypowiedzią złamałeś regulamin forum
ps. Czytając twoje mądrości przypomniała mi się pewna historyjka, w najlepszej i najstarszej Łódzkiej szkole jazdy WOTA. Pracuje pewien bardzo doświadczony instruktor u którego to specjalnie robiłem wszystkie godziny, gdyż jest bardzo wymagający. Dzięki to czemu doskonale uczy. Pewnego razu jak to zawsze debatując za kółkiem, powiedział mi ważną rzecz właśnie...
Słuchaj młody... ty jesteś pasjonat chcesz jeździć widać że dobrze ci to idzie.... tylko pamiętaj w życiu spotkasz wielu cwaniaków wielce doświadczonych którzy to robili prawo jazdy jak to jeszcze wystarczyło pojechać do przodu do tyłu i zdane..... (takie wyolbrzymienie) Będą ci prawić mądrości jakim ty zerem jesteś jak ty nic nie potrafisz a jacy to oni są świetni..... bo od 10 lat robią tę samą trasę tym samym samochodem i wielcy znawcy jazdy.....
cwaniaków młody spotkasz wielu....
ale ty rób swoje....
chcesz jeździć to jeździj...
w tym miejscu pozdrowienia do Pana Piotra Chutnika nauczył mnie więcej niż 13 lat szkoły
Kolego przykro mi że podbudwany opiniami ludzi którzy 10 lat jeżdzą tą samą trasą egazamincyjną i mówią wszytkim to samo bo za to im płacą chcesz sie kłucić i wmawiać ze kogoś obrażam jak niko nie obraziłem, nie podałem konkretnego imienia, nazwiska czy nicku wiec wypraszam sobie wmawianie że kogos obraziłem.
Druga sprawa że doskalne wiem z włąsnego przykłądu ze majac 21 lat czy 22 majac wszytkie kursy ciężko znaleść pracę w której nie bedziesz wyzyskiwany.
Kolejna sprawa ze inspektor z NA OSI powiedział że stary kurs na przewóz rzeczy = pełną KW a to uprawnia do kierowania zestawami majac nawet 18 lat.
Oczywiście ja wiem tylko tyle i to podkreśla co było powiedziane w NA OSI ponieważ nie czytałem żadnych rozporządzeń, a wiec jak chcesz kozaczyć to zapraszam do lektury tych wszytkich rozporządzeń i potem stawiania sie na starszych i wmawiania im ze obrażają.
Na koniec powiem i życze Ci aby poszło po Twojej myśli i nawrt jak masz te 19 lat i wszytkie papiery do znalezienia pracy jakiej kolwiek na kategorie E lub C i podzielenia sie juz nie gadam z cąłym forum, jak tylko ze Mna w ceulu udowodnienia Mi ze nie miałem racji.
Dziękuje i uważam z mojej strony temat za zamknięty
pozdrawiam, TomekSW
P.S. Jeśli ktos faktycznie sie poczuł urażony to przepraszam.