GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
2400 SEK (ok 1000zł) za 61/50kmh
Zero targowania, gadki. Taryfikator, mandacik do podpisu, i mogłem jechać dalej. Ale zapłacić trzeba. Od tamtej pory już się nie śpieszę na rozładunek/załadunek
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Ja ostatnio dostałem 95euro też za wysokość (4.12-wysokie siodło) w Niemczech.Musiałem na miejscu opuścić dach,albo zrobili by to w servisie po dobrej cenie hehhe.Dwa razy mnie nie chcieli wpuścić na Szwajcarie za wysokość bo mają czujniki na Weil am Rhein i wtedy trzeba jechać na St.Louis.A jak już zapłaciłeś to pewnie na parkingu obligatoryjnym przed Gothardem?
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Cytuj:
Dzis 250pln i 3 pkt karne za brak przepustki C-16 na wjezdzie do Warszawy bez targowania
Dzisiaj? Jeśli się nie mylę to zakaz obowiązuje od pon do pt w godzinach 7-10 i 16-20.
A tranzytem całą dobę.
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Użytkownicy przeglądający to forum: zzx i 29 gości