Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma z moich okolic, posiadają kilka zestawów lub kilkanaście( dokładnie nie powiem, ponieważ nie znam dokładnej liczby)
Wiem też, że posiadają Scanie.
Zaznaczam iż to mój pierwszy post.
Pozdrawiam
Witam. Bazy mają dwie, w Pszczynie (kiedyś przy samej DK1, aktualnie trochę oddalona przez co jest mało widoczna), ale główna w Miedźnej. Auta Volva i Scanie, jest ich przeszło 20 sztuk, trasy głównie na CZ, SK i H. Co do warunków słyszałem, że jest gorzej niż było, nawet było jakieś ogłoszenie, że szukają drivera/ów. To chyba tyle. Pozdrawiam! Ello!
Dzisiaj widzialem od nich dwa chińczyki z naczepami ricoe ,ostatnio bardzo często się ładują na cegielni Wienerberger w Częstochowie,auta wyglądają na dosyć zadbane
Witam. Bazy mają dwie, w Pszczynie (kiedyś przy samej DK1, aktualnie trochę oddalona przez co jest mało widoczna), ale główna w Miedźnej. Auta Volva i Scanie, jest ich przeszło 20 sztuk, trasy głównie na CZ, SK i H. Co do warunków słyszałem, że jest gorzej niż było, nawet było jakieś ogłoszenie, że szukają drivera/ów. To chyba tyle. Pozdrawiam! Ello!
Teraz już się zapuszczają dalej - Rumunia i Bułgaria a z tej drugiej najczęściej powrót z Grecji. Samochody tak jak kolega pisał - Volva FH i Scanie(głównie R Highline) mieli też 164L 580 ale skończyła swój żywot gdzieś w okolicy Wrocławia(kierowca podobno zasłabł). W firmie jeździ jeden z synów szefa oraz jego przyrodni brat natomiast drugi syn zajmuje się warsztatem.
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Z tego co wiem bierze bez doświadczenia- w zeszłym tygodniu koleżanka z kolegą świeżo po zdaniu C+E dostali robotę i od razu w trasę Z zarobkami nie wiem jak jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 27 gości