Niedawno zaprezentowano nową wersję modelu PowerStar. Teraz samochód napędzają silniki Cursor 10 i 13 o mocy do 550KM. Mogą być sprzężone z półautomatycznymi skrzyniami AS Tronic. Ciągniki oparte są na podzespołach modelu Stralis, który jest również dostepny w Australii.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
No ładne to Iveco chyba nawet ten model ładniejszy od poprzednika, bardzo podobny do Amerykańskiego Macka Vision, niejestem pewny czy tamten Mack się tak nazywał, ale wiem że był taki np. w PTTM...
Ożywię temat ponieważ samochody z tzw"ryjem" czy też"dziobem' osobiście bardzo mi się podobają jestem fascynatem samochodów z "duszą" a takowe są produkowane(były) tylko w stanch i w niemczech,a jeżeli chodzi o ciężarówki to tylko z "ryjkiem"mnie doprowadzają do małej ekscytacji(że delikatnie tak to powiem)a co do tematu Iveco znam jeździłem i eurotechem i stralisem więc jak wiecie nic podniecającego ale ten jest chyba cudem techniki Iveco jeszcze gdyby miał podwójną kabinę sypialną tzn taka oddzielną z drzwiami dodatkowymi był by naprawdę super:)
Tu są 2 fajne fotki
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość