Cytuj:
koledzy a znacie może jakiś ośrodek co robi KW przyspieszoną i zeby obecność nie była obowiązkowa. mam mozliwość zrobić z UP bo jestem zarejestrowany jako bezrobotny ale nie mogę iść na kurs bo pracuję " na czarno" a w tym ośrodku gdzie organizuje UP trzeba chodzić codziennie na wykłady
nie zostawie roboty żeby robić kurs
Dziesiątki osób na tym Forum poszłoby na ten kurs z pocałowaniem w rękę. Ba, stawialiby się na szkolenie pół godziny przed czasem...
Przecież na wykłady chodzić nie musisz, gorzej tylko jeśli trafi się jakaś kontrola z UP. Więc zastanów się co jest ważniejsze - kurs czy może robota "na czarno".
Nie mogłeś wyrejestrować się na własne życzenie?
Żeby nie robić OT:
Auto-Kolor Janów Lubelski
KW przyspieszona ok. 3500 zł
KW pełna ok. 7000 zł
Możliwość szkolenia indywidualnego.
Właściwie mało informacji uzyskałem, głownie dlatego że byłem jedyną osobą która zapytała o takie kursy - jak dotąd każdy pytał tylko o uzupełniające. Ale otrzymałem też deklarację że jeśli ktoś będzie zdecydowany otrzyma informacje precyzyjne.
LOK Janów Lubelski
Jest możliwość zrobienia KW ale niestety tylko grupowo - wykładowcy mieliby być skierowani z innych ośrodków przez Centralę. Kosztów niestety nie podano, nawet nieprecyzyjnych.
W filiach innych auto-szkół (Rotrans, Motos, Rondo itp) nie byłem.
Niestety u nas płyt poślizgowych i tym podobnych pierdół raczej brak więc na zajęcia praktyczne pewnie trzeba będzie jeździć gdzie indziej. Ale dobrze że można zrobić chociaż teorię na miejscu - jak dotąd nawet takiej możliwości nie było.