Karol mi go kiedyś wspominał, że stał na Mostkach, Każdy się zachwycał bo na sobie miał same "tanie" wozy.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
To zależy, bo są też zabudowy zamykane od góry. Tego typu opcja jak w powyższym mietku jest popularna w krajach skandynawskich. Oczywiście restrykcje rozmiarowe są tam mniejsze, dlatego też powierzchnia ładunki staje się automaty
Występują też takie naczepy:
Są też specjalne konfiguracje do transportu maszyn ciężkich czy szerokich (np. wykorzystywanych przy wycince lasu)
Jakoś nie wydaje mi się, że by to było tak. Zresztą jakby nie było z doświadczenia wiem, że na lohrze odczuwa się mniejszy opór wiatru niż np. na firance.
Koledzy mam takie pytanie. Jak to jest jezdzic pod catem?
1. Słyszałem ,że za miedza tez jest dilerka?
2. Jak płacą od auta/kursu/kilometrów?
3. Czy jest wymagana konkretna zabudowa np na 9 lub 11 aut
4. Wkońcu czy czy jest możliwe by wejść tam zestawikiem:)na 3 lub 4 auta/czy wogule to opłacalne czy tlko duże wchodzą w grę
Jest. Na pewno jeździ się na bałtyke z dealerką (Łotwa, Litwa, Estonia).
Cytuj:
3. Czy jest wymagana konkretna zabudowa np na 9 lub 11 aut
Jak nie będziesz miał odpowiedniej zabudowy to nie zarobisz. Płacą ci od samochodów, więc jak przeliczysz jazdę z 6 a z 10 to wyjdzie różnica i będziesz wtedy wiedział z jaką zabudową opłaca się jeździć.
Na Lohr praca jak praca kwestia przyzwyczajenia. Ale jak ma sie okazje wybrac lohr czy firana to chyba jasna sprawa:) fakt kabina za wielka nie jest i to w znacznym stopniu przeszkadza. fakt wyjezdzalem na 5 dni i bylo ciezko a wyobrazcie sobie burdel w kabinbie tych co wyjezdzaja na dluzej... i wieczne mierzenie wysokosci , dlugosci itd. Jak zaladowac ogolnie Baaaardzo Ciezki kawal Chleba:)
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
Ale zapewne nikt z was nie wie ze pierwszym przewoznikiem samochodow byl wlasnie INTERSMIT z Opola. Jako pierwsza firma na polski rynek transportowy wprowadzila Autotransportery.
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 14 gości