Transport międzynarodowy, transport krajowy oraz spedycja krajowa i spedycja międzynarodowa. To Nasza domena !!! Firma Transeuropa Sp.J. Alfred Kosela istnieje od początku lat 90 dzięki czemu zdobyliśmy wieloletnie i ogromne doświadczenie w transporcie i spedycji. Szczególne doświadczenie posiadamy w transporcie międzynarodowym. Codziennie kilkadziesiąt naszych samochodów przejeżdża tysiące kilometrów drogami całej Europy. Wszystkie samochody posiadają Euro 2 i 3. Są to w większości samochody nowe, na bieżąco serwisowane w autoryzowanych stacjach. Dzięki temu bez problemu, terminowo i sprawnie realizujemy wszystkie zlecenia
* pojazdy, którymi dysponujemy, posiadają ubezpieczenie OC w wysokości do 300 tysięcy USD na przewożone przez nas towary
* posiadamy gwarancje tranzytowe
* jesteśmy członkiem Zrzeszenia Międzynarodowych Przewoźników Drogowych w Polsce.
W naszej firmie pracują wieloletni doświadczeni spedytorzy. Pomogą Państwu w każdej sytuacji, dostarczając Państwa ładunek w każdy zakątek Europy. Więcej na temat naszych pupilków w dziale pracownicy, do lektury, którego bardzo Państwa zachęcam. Tam znaleźć można wszystkie potrzebne informacje na temat naszych pracowników.
TABOR
Ach te nasze samochody. Co tu dużo pisać. Są po prostu najlepsze, najszybsze i śmigają 2000 km/h. Tak już na poważnie to nasze ciągniki posiadają Euro 2 i 3. Jest to standard w dzisiejszych czasach. Wszystkie składy posiadają naczepy firmy Kogel.
PRACOWNICY
Można dużo napisać jakie to ogromne doświadczenie i zaangażowanie mają nasi pracownicy, ale Są to tacy sami ludzie jak Wy. Są mili i można się zawsze z nimi dogadać. Polecam sprawdzenie tego. Nie pożałujecie. Oni są po prostu NAJLEPSI. Wszystkie informacje dodatkowe o naszych ukochanych pupilkach w dziale pracownicy.
ISO 9001
Z wielką przyjemnością informuję, że nasza firma działa w systemie ISO 9001. Potwierdza to w 100% to, że nasza cała załoga uczestniczy w rozwoju firmy ku Państwa zadowoleniu. Sprawnie zarządzamy, dysponujemy nowoczesną technologią i stosujemy nowoczesne metody zarządzania, a przez to oferujemy usługi najwyższej jakości.
za:
http://www.transeuropa.com.pl
---
Nie znalazłem tematu, a chciałem napisać, że jakąś godzinę temu na obwodnicy w Zamościu, miałem zaszczyt zobaczyć trzy dafy z transeuropy (2xXF105 i XF95) wracały na pusto z kierunku Tomaszowa Lubelskiego.