Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 lis 2010, 10:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam
Za w nastepnym tygodniu bede odbieral swoje prawo jazdy na kategorie C. Zaczynam kurs na kw przyspieszona i mam pytanie bo słyszalem ze po zdaniu kw ponownie trzeba wymienic prawo jazdy (cos tam znowu wbijaja?)

Post Wysłano: 12 lis 2010, 11:36

Tak. Kolejna wymiana prawa jazdy. Niestety niewiele osób wie, że do zdania egzaminu K.W. nie trzeba mieć prawa jazdy, tyko wystarczy zaświadczenie z WORD-u, że zdałeś egzamin. Oszczędzasz 80 zł w ten sposób.

Post Wysłano: 12 lis 2010, 16:56

Użytkownik

Użytkownik

Hmm ale ok jak zdalem egzamin na C to moje papiery sami wysylaja z wordu do WK zeby wyrobili mi prawo jazdy tak, wiec ja na to nie mam chyba zadnego wplywu.Wiec nawet jak bym teraz nie odebral swojego prawa jazdy to chyba i tak nic by to nie dalo bo po zdaniu kw i tak jeszcze raz trzeba wyrobic drugi dokument (nie wiem wbijaja do prawa jazdy jakas informacje o kw czy jak)?

Post Wysłano: 12 lis 2010, 17:52

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: T4

zapytaj sie gdzie dokładnie Twój word wysyła dokumenty, w Szczecinie wysyła do urzędu miejskiego, pojechałem do urzędu, zostawiłem w odpowiednim pokoju co zajmuje sie prawkami dane mojej osoby z tel. i jak wszystko przyszło z wordu po zdanym E+C, pani zadzwoniła że już są, więc podjechałem i dołozyłem papiery z KW załatwiając wszystko za 1razem

Post Wysłano: 14 lis 2010, 0:52

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo

Cytuj:
wiec ja na to nie mam chyba zadnego wplywu.
Trzeba podejść do okienka w WORDzie i wypisać taki papierek o wstrzymanie dokumentów.
Ponadto, obecnie idzie robić E i KW jednocześnie..w chwili obecnej problem może być tylko kasa.

Post Wysłano: 15 lis 2010, 8:03

Użytkownik

Użytkownik

Powstrzymac to juz niestety nic nie moge bo gora za dwa dni mam sie zglosic po odbior prawka.
Własnie bede robil kurs na E +kw w miare jednoczesnie zeby nastepnym razem po zdanym E wymienic prawko razem juz ze zdanym kw.
Czyli jak zdam juz egzamin na E to musze zglosci w wordzie zeby wstrzymali mi wysylanie dokumentow? Wiem ze prawko wydaja mi w urzedzie starostwa.

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]