Cytuj:
Przecież można się przenieść do innego miasta. Żyjemy w czasach, gdzie jest to normalne - gdzie praca, tam życie.
Jestem jeszcze chyba za młody na takie decyzje;)Jestem jeszcze w wieku Kiedy nie ma rodziny,zobowiazan a sa imprezy znajomi i wogole.Cięzko by mi było sie przeniesc do innego miasta:)
Cytuj:
W obojętnie, jakiej firmie byś nie jeździł, trzyma Cię (chory)rozkład ułożony przez ZTM. Omijać z daleka PKS Grodzisk, podobno najlepiej w MZA.
PKS Grodzisk? W pks Radom nie dość ze kierowcy którzy jeżdżą po wsiach robią na umowę zlecenie za 800zl podobno,to jeszcze ostatnio zawiesili 23 lokalne kursy.Mój ojciec niedawno jechal z jednym do Bydgoszczy czyli kursy międzymiastowe Jelczem L100.Kierowca mówi że nędza i bierze 1100zl pensji...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Panowie nie słuchajcie plotek. Nie słyszałem żeby ktoś tam pracował za najniższą krajową, a jeśli chodzi o obciążenia to jedynie możesz stracić premie za brak uniformu, przedwczesne bycie na przystankach itp.
Ale ta Warszawa...Cały tydzień Cię w domu pewnie Za połowę tego co na ciężarowce kiedy też Cię tydzień nie ma....
Weź pod uwagę, że tutaj żyjesz w hotelu, a tam cały tydzień (chociaż bywa i 4 tygodnie, a nawet
żyjesz, jesz i śpisz w kabinie. Poza tym na ciężarówce też już nie ma kokosów.
Pozdrawiam!
No nie ma ale za pensje mojego ojca mogę pracować;)