Ciekawe bardzo ciekawe to co napisałeś , to chyba ten twój serwis to taki u Ździcha w stodole , jakoś jeździłem wieloma Scaniami , czy to seria 3 , 4 czy R w żadnej nie skrzypiały resory
O wyciekach oleju z odmy , paleniu oleju czy wyciekach płynu chłodniczego nie słyszałem ani nie widziałem , Stuki w zawieszeniu kabiny były , ale po wymianie tulei pod kabiną tajemniczo zniknęły
Zastanawiam się gdzie one się podziały , możliwe że poszły poczekać do Ździcha aż ktoś wpadnie na remont Scanii .
Nie odbierz kolego mojej wypowiedzi źle czy powodu do jakiejś kłótni bo nie o to mi chodzi , ale to co napisałeś to jest jakaś paranoja , może Ty nie jeździsz Scanią tylko SKanią , ?? Bo te Twoje wady nie są normalne w żadnej ciężarówce , chyba że w Kamazie bądź jakimś Starze
Możesz mi również powiedzieć jak zrobić na jednych klockach hamulcowych 1 000 000 km ? Bardzo mnie to ciekawi , chciałbym użyć Twojej taktyki i stylu jazdy , waszak to wielka oszczędność .
Polecam również zainstalować sobie przeglądarkę poprawiającą błędy ortograficzne , bądź zaprzyjaźnić się ze słownikiem .