Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Nie wiem czy tylko u mnie ,ale wszystkie dodane zdjęcia sie nie owierają W każdym bądż razie 105 SC równie ładnie prezentuje sie co SSC. Trzeba jeszcze wrzucić fotki Cadilaca jakim kierowcy jeżdzą na zmiany, oczywiście w barwach firmy.
Mam małe pytanko:) Jak kierowcy się zabierają w te cady bo przecież to jednak trochę tych ciuchów i jedzonka trzeba zabrać:) No i np ja tv z satelita zawsze ze sobą miałem;p Czy możne tam na terenie firmy w Holandii jest jakiś składzik dla polskich kierowców??Dzięki za info:)Pozdro
_________________ Jeśli ktoś zarzuci ci brak profesjonalizmu, powiedz mu że Titanica zbudowali profesjonaliści, a Arkę Noego amatorzy.
"Transport nie jest jak sklep spożywczy, że otwierasz i wszystko jest dobrze.Tu się może stać wszystko''
Kierowcy jeżdżą do NL maksymalnie po 2 lub 3 ,także Twoja satelita też w razie czego by się zmieściła. Widzę ,że kolega cały czas mysli o pracy w tej firmie.
"DAFEK" jeszcze kilka razy napisz,że jazda w Caddy'm w czwórkę jest wygodna, to szef zmieni go na jeszcze mniejszego.
TIR-Man niedługo wsiądziecie do Skody tam napewno jest jesczcze więcej miejsca i spalanie najlepsze wszystkiego dobrego na świeta dla wszystkich szoferów Althuisius.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 55 gości