Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 23 gru 2010, 14:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Broniłem go ostatnio, ale teraz to robi się rzeczywiście żałosne. Chyba jakiś limit trzeba Ci przydzielić informacji na temat składanych CV przez Twojego ojca, bo jakieś 90% wszystkich Twoich postów mówi na ten temat.

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 23 gru 2010, 17:38

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Broniłem go ostatnio, ale teraz to robi się rzeczywiście żałosne. Chyba jakiś limit trzeba Ci przydzielić informacji na temat składanych CV przez Twojego ojca, bo jakieś 90% wszystkich Twoich postów mówi na ten temat.
A mi się to podoba, jakby przewoźnicy zachowywali się tak jak jego ojciec było by lepiej - nie podobają się warunki pracy to zmienia i już. W końcu normalny kierowca sie trafił, który walczy o swoje.

Post Wysłano: 23 gru 2010, 19:49

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

jaki ojciec taki syn... Nie chwaliłby się choć na forum jaki z ojca pracownik...

Post Wysłano: 23 gru 2010, 19:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Po długim czasie złożenia CV w końcu odzew :D Byłem dzisiaj z ojcem na rozmowie który wskazała na to że tata jedzie w poniedziałek w jedną trasę w podwójnej do NL.Po nowym roku już na swoim aucie czyli FH-acz.Umowa na jeden miesiąc potem na stałe.90% frachtów w stałe miejsca do Niemiec i Beneluxu.Co do kasy to podstawa + diety także nie ma źle :)

PS.Co do Kamy to ojciec miał jechać na magnesie w dodatku załadowaną blachą 20 ton na dupie a oś napędzana pusta tak więc niestety musiał podziękować za współpracę :/
No to znaczy sie, ze dobrze brac forumowa wyliczyla. Tata na miedzynarodowce to dopiero pokaze co potrafi, co wyplata to nowej roboty sie szuka. I wszedzie zle.

Zobaczymy czy tu porobi chociaz do drugiej wyplaty, bo przeciesz ScaniaV8 nie omieszka pochwalic sie jak to ten jego tata wymiata.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 23 gru 2010, 20:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Zobaczymy czy tu porobi chociaz do drugiej wyplaty, bo przeciesz ScaniaV8 nie omieszka pochwalic sie jak to ten jego tata wymiata.
dobre :lol:
Jeżeli rotacja kierowców w firmie wygląda podobnie do tej którą widzimy przy losowaniu lotka to wszystko jasne. Jeżeli auta które mają po 15lat jeżdżą na międzynarodówce, to też można śmiało stwierdzić że jest kicha.
Cytuj:
załadowaną blachą 20 ton na dupie a oś napędzana pusta
sam tak sobie załadował?

Post Wysłano: 23 gru 2010, 20:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Fiat/FH

Cytuj:
Cytuj:
załadowaną blachą 20 ton na dupie a oś napędzana pusta
sam tak sobie załadował?
Nie drugi kierowca który poszedł na urlop :wink:

Post Wysłano: 24 gru 2010, 12:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
A mi się to podoba, jakby przewoźnicy zachowywali się tak jak jego ojciec było by lepiej - nie podobają się warunki pracy to zmienia i już. W końcu normalny kierowca sie trafił, który walczy o swoje.
Ja rozumiem wszystko, ale jego ojciec zna cały transportowy Śląsk i z wszystkimi szefami pił wódkę, i w każdej kolejnej firmie miało być 100% perfekt wszystko wypas...

Panowie - obstawiam 2 miesiące w Actingu! :lol:

//A ja obstawiam 2 tygodnie, wywalą go na sylwestra i jak zjedzie to papa... / Igor

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 24 gru 2010, 16:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: duży z naczepą

Nie chce mi się już drugi raz pisać tego samego, ale nie wiem co się tak na niego uwzięliście? Postarajcie się go zrozumieć.
Nie macie najwidoczniej żadnego pojęcia jak się czasem można w pracy rozczarować.
Będziecie sami szukać, pracować to zobaczycie jak jest różowo.

Post Wysłano: 24 gru 2010, 16:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA XXL

Cytuj:
Panowie - obstawiam 2 miesiące w Actingu! :lol:

//A ja obstawiam 2 tygodnie, wywalą go na sylwestra i jak zjedzie to papa... / Igor
A ja obstawiam, że może niektórzy poprostu się szanują i nie jeżdżą w WIELKIEJ MIĘDZYNARODÓWCE za 3000-3500 zł :roll:
I skończcie się już napinac, bo chyba naprawdę nie wiecie jakie są realia.
Mając na utrzymaniu rodzinę trzeba pieniędzy i to nie paru groszy, poza tym ważna jest też PŁYNNOŚC FINANSOWA, a z tym naprawdę ciężko wśród tych naszych DOROBKIEWICZÓW.

Post Wysłano: 25 gru 2010, 0:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie znam kolegi ScaniaV8, jego taty również. Natomiast mogę sam powiedzieć po sobie, że NIGDY nie dałem się dymać polskiemu psiewoźnikowi. Jeżeli praca odbiegała (znacznie) od ustalonych warunków, nie miałem specjalnych skrupułów aby się zwolnić (najszybciej zwolniłem się po 2h od podpisania umowy :lol: jak chcieli mi załadować na merca dmc7,5t 6ton ładunku, powiedziałem że nie pojadę i poszedłem do domu :lol:) Z robotą ślubu nie brałem, a rogaczem ani utrzydupą nigdy nie byłem, i mogę śmiało spojrzeć w lustro. W przeciwieństwie do wielu ludzi których np spotyka się na parkingach, na trasie, żalą się, że im źle, że szef taki, bla bla bla. I powiedzmy sobie szczerze że gro firm prosperuje nie dlatego że szef ma głowę do interesu, złapał dobrą pracę itp, tylko dlatego że ma za pracowników ludzi którzy za psi grosz będą pocinać po europie zestawem w przyciemnianych okularkach (pomimo że słońce nie świeci) i kopytem na desce rozdzielczej w
Cytuj:
WIELKIEJ MIĘDZYNARODÓWCE za 3000-3500 zł

z wszelką pokorą przyjmując wszelkie obciążenia za paliwo, kilometry, rozwalone lusterko i tym podobne.
Nie wiem czy z każdą pracą jest coś nie tak , czy z kierowcą (tata SV8) nie mam zamiaru tego dociekać, nawet mnie to nie interesuje specjalnie.
Co do firmy o której jest ten temat, jeżeli faktycznie jeżdżą na międzynarodówce 15letnimi autami, a rotacja kiermanów jest na porządku dziennym to coś tu pachnie kupą.
Jeżeli kierowca odchodzi z dziadowskiej firmy to o nim raczej dobrze świadczy, są przecież milsze przeżycia niż papranie się w gównie, jeżeli
Cytuj:
obstawiam 2 tygodnie, wywalą go na sylwestra i jak zjedzie to papa..
kogoś wywalają z dennej roboty to znaczy że dobrze będzie posadzić pawiana za kierownicę i lepiej zrobi robotę, dostanie kiść bananów i będzie happy :lol:
Zobaczymy, przeczytamy za jakiś czas, może właśnie będzie to ta firma w której będzie można rozwinąć skrzydła i z dumą pokonywać kolejne kilometry myśląc o sowitej wypłacie, lub babrać się z wymianą kolejnej nacinanej po raz enty opony w przeładowanym szrocie którego przy -10st nie można odpalić.

Post Wysłano: 25 gru 2010, 0:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7411066
Samochód: Volvo

w actingu nie porobi za długo bo mu nie bedzie pasowało to że bedzie wodmu tylko do soboty rana do poniedziałku rana, do tego ciagłe [wycenzurowano], fakt na legalu ale czas wykorzystany co do setncych minuty.
Kasa moze i tam jest, ale weekendy na zagrniacy tez są.

Post Wysłano: 25 gru 2010, 3:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Co do weekendów to szef powiedział że średnio co 2-gi tydzień w domu(kierowca z którym w listopadzie ,mój tata rozmawiał na cb też tak potwierdził) i przynajmniej płatne nie to co w Kamie 10 euro za 2 dni.A co do auta które dostanie to nie wiem czy takie stare bo już na nowe tachno czyli kartę tak więc auto 3-4 letnie.

Post Wysłano: 25 gru 2010, 14:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699

nie posrajcie się http://www.youtube.com/watch?v=Xyrg8hFUEBU
http://www.youtube.com/watch?v=3UZOPZBX8PI
macie tabor tej oto firmy. :wink:

łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
http://www.youtube.com/watch?v=pkwvifYw ... AYxJoN4pXc

Post Wysłano: 25 gru 2010, 17:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: nissan

Bedzie tak ze czasami 3-4 weekendy bedzizesz w domu pod rzad a czasami na te 3 bedziesz wyjezdzac na zachód, nie da sie nic zaplanowac,przewidziec,sytuacja zmienia sie z godziny na godzine, ale faktycznie tak srednio co drugi weekend w domu...

Post Wysłano: 25 gru 2010, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2538029

Na youtube znalazłem taki filmik z udziałem tej firmy
http://www.youtube.com/watch?v=k4-6sFyqSY8&feature=fvw

Post Wysłano: 02 sty 2011, 11:38

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7411066
Samochód: Volvo

W actingu jest jedno auto co zawsze na weekend jedzie na zachód, moze zbieg okolicznosci..

Post Wysłano: 02 sty 2011, 18:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2538029

Wiecie może ile Acting ma na dzień dzisiejszy tych starych FH 12 ?

Post Wysłano: 02 sty 2011, 22:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z tego co wiem to 6 :wink: A ogólnie jest około 25 aut w firmie :)

Post Wysłano: 10 lut 2011, 15:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Master

Panowie, wybaczcie, że odświeżam, ale wchodząc na stronkę Actingu wyświetla mi, że 'witryna jest niebezpieczna dla komputera'. Też macie taki problem?

Post Wysłano: 10 lut 2011, 15:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Partner 1.6 HDI, MB Coupe 3.0 24V

Cytuj:
Panowie, wybaczcie, że odświeżam, ale wchodząc na stronkę Actingu wyświetla mi, że 'witryna jest niebezpieczna dla komputera'. Też macie taki problem?
To samo, wirusy :?