kolega dokładnie opisał ci jak to wygląda, ale w paru miejscach popełnił błąd
sam jestem w trakcie kw przez e-learning właśnie, 23 stycznia skończyłem teorię - w tym tyg mam jazdy a w przyszłym płytę i potem już tylko egzamin. co do teorii:
- slajdów nie jest kilkaset, tylko z moich obliczeń ponad 5,5 tysiąca (jeśli robisz na C/CE)
- na C/CE modułów jest 13 (14 na D), każdy o różnej liczbie slajdów (mniej więcej 200-700, dokładnie nie pamiętam już)
- mówiąc "badania u lekarza uprawnionego do badania kierowcow i lekarza medycyny pracy" chodzi oczywiście jednego lekarza (a nie 2 jak mogłoby wynikać z tych słow), ale on koniecznie musi mieć uprawnienia z medycyny pracy - to jest zupełnie inny papierek niż do tej pory brało się na kursy prawa jazdy, bo chodzi o zaświadczenie o braku przeciwwskazań do pracy na stanowisku kierowca
zajęcia teoretycznie odbywają się w ośrodku po 7 dziennie, ale fakt jest taki że i tak wszyscy siedzą w domu i klikają, byle - jak słusznie kolega zauważył - nie skończyć za szybko i nie odstawać za bardzo od grupy (w jedną bądź drugą stronę). teorię musicie mieć rozpisaną oficjalnie do konkretnego dnia, bo to jest zgłaszane do urzędu. jak teoria się kończy, to każdy ma jazdy, potem grupowy wyjazd na płytę/symulator i na koniec egzamin komisyjny o bardzo wysokiej zdawalności. pytania można znaleźć na kierowca.pl i baza-wiedzy.eu. pozdro i życzę powodzenia