Witam kolegow, potrzebuje filtry cisnieniowe do penza i nie moge nigdzie znalezc jak mozecie to dajcie jakis namiar,( u jaska na lubomierzu nie ma) pozdrawiam
Ktoś się orientuje czyja to Scania? I jaki to model?
Też się zastanawiałem czyja ona jest... nie z trakpolu czasem? Widziałem ją ostatnio na tej lakierni ... odpicowali ją nieźle będzie taka do puki nie włożą kleszczy do kabiny:D
Ktoś się orientuje czyja to Scania? I jaki to model?
Też się zastanawiałem czyja ona jest... nie z trakpolu czasem? Widziałem ją ostatnio na tej lakierni ... odpicowali ją nieźle będzie taka do puki nie włożą kleszczy do kabiny:D
Właściwie to jest myjnia, zakład lakierniczy i zakład blacharski w jednym
Też coś mi się zdaje, że jest z Trak-Pol'u ale nie jestem na 100% pewien.
WITAM
Ta niebieska Scania to stoi przy zakładzie blacharskim w Jordanowie w kierunku Suchej Beskidzkiej, widać że swieżo odmalowana, jak się właściciel nie znajdzie to pewnie będzie na sprzedaż lub zostanie wstawiona do któregoś komisu z ciężarówkami w okolicy, kilka razy już widziałem taki myk.
Jeszcze pytanko do kolegi niziol13.. Ty jechałeś w strone Sącza przez Lubomierz? jeśli tak napisz na pw bo chce o coś zapytać.
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 22 gości