Cytuj:
to jak to trzeba tylko po czystych drogach jeździć? moim zdaniem powinieneś się poradzić federacji praw konsumenta bo wytłumaczenie iż zawór był brudny jest delikatnie mówiąc śmieszne.
Jak oddam do reklamacji buty z pękniętą podeszwą i przyklejonym do niej gównem to co napiszą, że co też brudne i nie uwzględnią?
Cały sęk w tym,że przez pół roku cisza.Wczoraj zadzwoniłem do działu reklamacji(
Opoltrans)i kierownik poinformował mnie,że mają ogólnie tyle reklamacji,że nie mogą sie z tym uporać i takie tam ble,ble,ble,ale będzie Pan zadowolony.Taaa,dzisiaj dostaje telefon,że zawór był zabrudzony i reklamacja odrzucona.Mało tego,to sprzedawca nawet nie rżnie mi kitu o brudnej instalacji,tylko od razu mówi o tym,że kupując zamiennik powinienem sie liczyć z tym,że to bubel.Jednym słowem,kupując w
opoltransie zamiennik,kupujący powinien liczyć sie z tym,że pieniądze wyrzuca w błoto.Hola,hooola.Jeżeli ktoś sprzedaje mi pełnowartościową nową część,to nie może tak po prostu sie wymigać,że część była brudna i do widzenia.Jak będziemy odpuszczać takie sprawy,to tym syfem nas zawalą.