Witam wszytkich Nazywam sie Łukasz.Mam 20 lat.Od dawna sledze forum i postanowilem sie zalogowac Wkońcu mam plany bycia kierowca zawodowym (Jak narazie tylko busikami jeżdze ale dobre na początek i to) wiec trzeba byc na bierząco z nowinkami
Witam jestem tu prawie od roku i jakoś nie przyszło mi do głowy przedstawić się. Z góry przepraszam. Mam na imię Michał obecnie mam 23 lata z których 20 spędziłem mieszkając w Lublinie od niespełna roku mieszkam w małej miejscowości Dębiny w powiecie Lubartowskim od małego interesowały mnie samochody ciężarowe przede wszystkim wywrotki i betoniarki 3 i 4 osiowe kręci mnie to i mam nadzieje że kiedyś uda mi się pracować na wymarzonym sprzęcie.
POZDRAWIAM wszystkich forumowiczów ;P
_________________ 16 biegów, 500 koni, 40 ton za sobą... To jest piękne... SCANIA Ten kto jedzie MAN-em ten jest Panem http://www.fotosik.pl/u/mctraker
Czołem wszystkim mam na imię Andrzej . W życiu najważniejsze jest ażeby 10 się na kącie zgadzało a w sezonie sumy dobrze brały reszta to banały.PAMIĘTAJCIE WĘDKARZE ŻYJĄ DŁUŻEJ
Witam, Filip, lat 17, Białobrzegi. Zainteresowanie transportem duże, w pewnym sensie wiążę z tym moją przyszłość, marzy mi się C+E oraz najlepiej założenie własnej działalności o profilu transportowym .
Cześć!
Na imięmam Adrian, lat mam 16 ( w marcu ) interesujęsię motoryzacją głównie ciężarówkami i motocyklami. Jestem z Grudziądza, w rodzinie jedynie jezdzi wujek DAFEM CF 360.
Myślę, że spędze tutaj sporo czasu.
Pozdrawiam!
Witam, mam na imię Damian, mam 19 lat, nie pije od wczoraj..
Ło matko, nie ta zakładka
Ktoś mnie na IRC nazwał ''Busiarz'' fajne określenie:) jak jest okazja i czas to jeżdżę busem (nie jestem pseudodrajwerem z prawego fotela) Pozdrawiam;)
_________________ ''Musisz sobie zadać jedno zaje*iście ważne pytanie. Co lubię w życiu robić? A potem zacznij to robić.''
B,C,KW,ADR, wózki widłowe, E w trakcie|| Niestety przecieranie szlaków zachodniej europy za sterami mastera
Witam
Michał, mam 19 lat interesuję się Ciężarówkami i podróżami. Jestem w klasie maturalnej w technikum logistycznym, w wolnych chwilach jeżdżę busem po kraju. Jestem z okolic Ostrzeszowa.
Pozdrawiam Michał_91
Witam wszystkich i każdego z osobna. Jesteśmy niewielką rodzinną firmą transportową, i tak oto postanowiliśmy tutaj od czasu do czasu w miarę możliwości zaglądać, żeby być na bieżąco z różnymi tematami, jak i jeżeli tylko w znanych nam tematach udzielać odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.
To i ja się przedstawię na imie mam Krystian nie którzy mnie tu znają, mam 29 Lat żone, córke od 12 lat dłubie w samochodach, potem był okres gdy byłem driverem, teraz znowu dłubie w złomach.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
To i ja się przedstawię na imie mam Krystian nie którzy mnie tu znają, mam 29 Lat żone, córke od 12 lat dłubie w samochodach, potem był okres gdy byłem driverem, teraz znowu dłubie w złomach.
Wygląda na to że masz córke, która od 12 lat dłubie w samochodach
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości