Szukam dobrego ośrodka w okolicy Katowic lub Tych, gdzie mógłbym odbyć kurs na kat C+E. Zależy mi na tym żeby ośrodek miał dobrego instruktora i samochód identyczny z egzaminacyjnym (Scania R).
_________________ Witam. Nazywam się Ziutomir. Tak, jestem Anonimowym Frustratem.
ja chodzilem do OSK LISEK w Zabrzu. Scania ta sama jedynie przelacznik skrzyni mala i duza jest inaczej. Na "L" byl z lewej strony na egazminacyjnej jest z prawej. Zdane za pierwszym razem.
U Liska jest dluzsza naczepa, ale nauczysz sie na tej dlugiej to na egzaminie pojedziesz na spokojnie bez stersu, na tej krotszej.
Instrukor spoko, dobrze przekazuje wszystkie info, szczegolowo.
Jazdy wyjezdzilem w ciagu miesiaca.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, Zakręty są dla szybkich kierowców...
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
Szukam dobrego ośrodka w okolicy Katowic lub Tych, gdzie mógłbym odbyć kurs na kat C+E. Zależy mi na tym żeby ośrodek miał dobrego instruktora i samochód identyczny z egzaminacyjnym (Scania R).
Dziękuje za odpowiedzi. Lisek odpada bo Zabrze to dla mnie za daleko. Natomiast Kliś to według mnie padaka. Robiłem u nich C i metody dydaktyczne ich instruktora są poniżej poziomu. Jaśnie pan nawet nie raczył mnie upominać gdy popełniałem błędy. Egzamin zdałem tylko dlatego że olałem całe to szkolenie i pojechałem tak jak jeździ mój ojciec.
A czy ktoś z forumowiczów zdawał ostatnio na CE w WORD Katowice? Jeśli tak to proszę o podzielenie się spostrzeżeniami i uwagami.
_________________ Witam. Nazywam się Ziutomir. Tak, jestem Anonimowym Frustratem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 25 gości