GG: 2982986
Samochód: Veicolo Italiano
Fanfary Hadley'a dobry towar hehe ale z tego co słyszałem to trudno dostępny.
Kiedyś przypadkiem natchnąłem się na jakieś forum tuningu. Tam forumowicz wypowiadał się, że dorwał chyba na jakieś aukcji za ok.200 euro.
Jeżeli nie egzekwujesz allegro.pl to zawsze pozostaje Ci giełda samochodowa
Tam można znaleźć wiele ciekawych rzeczy. Szczęście też się przydaje
_________________ Kat. B - 2012
Wózki kat. II WJO - 2013
Kat. C, C+E, KW - 2023 Szeroko pojęty TRANSPORT - to część mojego życia
hmm moze stacja kolejowa a tam szukasz pierwszego wagonu z wycięgnikiem który dotyka strakcji to jest lokomotywa. Jesli uda Ci się je zdobyć to niema leszcza na drodze a przydrożne panny mają mokro w ...
Już podaję linka do dystrybutora HADLEY: http://www.enatruck.pl/sklep.php?grupa=14
Do wyboru do koloru.
Dla mnie HADLEY pięknie brzmi, ale drogi. Porównując ceny z FAIMMem to i tak wychodzi taniej. Poza tym FIAMM jest troszkę "ucywilizowany" i nieco cichszy od HADLEY-a
Dość drogawe tee trąbki taki zestawik dwóch trąbek to przeszło 1000zł + do tego instalacja zestaw montażowy
Mam pytanie czy mogę zamocować trabki za spojlerem dachowym czy w niczym nie będzie to przeszkadzać, kurcze nie mam nigdzie miejsca i nie chce też dziurawić kabiny
Właśnie poszukuje tych kolejowych po złomach ale nie ma jak byście gdzieś słyszeli o takich to prosiłby o danie znać a te ze stanów są chorobliwie drogie podstawowy zestaw kosztuje prawie 200$ to takie z najniższej półki a ja szukam właśnie konkretnych, zresztą sami wiecie o co chodzi. Pozdro Seba
Sebotrucker patrząc na zdjęcie proponowałbym zamontowanie fanfar (po jednej na stronę) do bocznej powierzchni spoilera dachowego. Kabiny nie dziurawisz wtedy, jedynie laminat spoilera. Wydaje mi się to najrozsądniejszym wyjściem. Sam będę teraz montował Hadley-e na swoim Actrosie, na spoilerze dachowym, prowadząc pneumatykę za kabiną, na zewnątrz.
Oj Jester Spojler jest za słaby żeby to utrzymać a fanfary mam dosyć spore dwie sztuki po 95 cm Hadleya
Oczywiście pneumatyki z poduszek Osi napędzanej elektrozawór i 10 metrów Przewodu tekalanowego Fi 9
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości