Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Synuś właściciela nią lata, Mówił że wkrótce pojawi się R 730 w firmie.
Sorry ale nie mogę się powstrzymać, najbardziej zarozumiały synuś...
Człowieku, to że smarujesz na nich, bo być może coś Ci nie wyszło to inna sprawa, ale ja znam się z nimi już od kilku ładnych lat i nie mogę złego słowa na żadnego z chłopaków powiedzieć. A kierowcy narzekają wszędzie, bo co ludzie to opinie nie dogodzisz każdemu.
Samochód: DAF
Dokładnie też tak myśle zazdrość ludzka nie zna granic.
Teź nie mogę o nich złego słowa powiedzieć,sam mam firme i wiem że ktoś kto może najbardziej cię osmarować to jest właśnie kierowca.Między kierowcami chodzą róźne opowieści,jeden drugiemu coś powie jakąś nie prawde,a ona rozejdzie się w świat
Polmack bardzo poźądna firma,w której jest pożądny kapitał ludzki.
Dokładnie też tak myśle zazdrość ludzka nie zna granic.
Teź nie mogę o nich złego słowa powiedzieć,sam mam firme i wiem że ktoś kto może najbardziej cię osmarować to jest właśnie kierowca.Między kierowcami chodzą róźne opowieści,jeden drugiemu coś powie jakąś nie prawde,a ona rozejdzie się w świat
Polmack bardzo poźądna firma,w której jest pożądny kapitał ludzki.
Pozdrawiam
Chłopaków z Polmacka
Trzeba było zostać szewcem. Miałbyś ucznia który prostowałby ci gwoździe i zwracał się do ciebie Panie Majster.
Przede wszystkim panowie to Ja nigdy nie pracowałem w Polmacku i raczej CV nie będę do nich wysyłał, Kamila poznałem parę lat temu i pomimo iż nie utrzymywałem z nim kontaktu zbyt długo to po prostu mnie akurat wydał się być zarozumiałym, jeżeli chodzi o firmę to nie moja piaskownica i nie moje zabawki żebym miał komuś "jechać" czy zazdrościć...
A przepraszam kogo mam sluchac? Prezesa zza biurka który obiecuje gruszki na wierzbie? Tak jak mówie spotykalem RÓŻNYCH kierowców w RÓŻNYM okresie czasu przez rok i kazdy miał takie same zdanie odnosnie warunków płacowych, zazdroscili mi wyplaty mimo ze jezdzilem zwyklym autem bez full wypasu które nie wyróźniało sie niczym z tłumu, dodatkowo mój dobry kolega Bartek pracowal tam przez pewien czas... PRACOWAŁ firma jest mi obojętna, ani mi niczym nie podpadła ani nie zapunktowała wiec moja wypowiedź jest obiektywna w porównaniu do innych bojowników-miłosników tej firmy.
i wszystko jasne... tych 2 panów niech się nie trudzi o pozytywne opinie, społeczność internetowa wie więcej, jak narazie.. oby tak dalej a może za parę lat zaczną nas szanować, dorobkiewicze.. moze..
JA nikogo nie promuje tylko pisze jak to wygląda z mojej strony i jak odbieram firmę znając ją od tej strony.
W takim razie każdy wie swoje i tego sie trzymajmy.
Sprzedają naczepy czy mają jakichś podwykonawców?
Widziałem ciągniki z ich naczepami, ale wydaje mi się, że to pierwsze, bo były pozrywane napisy RONAL. No i same ciągniki, jeden to granatowy TGA, reszty nie pamiętam - ze 2-3 widziałem.
Jednak dobrze jeden chłopak pisał na CT, że w Polsce jest już druga taka Scania. Podobno ma być też niedługo trzecia 730`tka. Pisał on też, że jedna z któryś tych eRek ma być przerabiana na Longline, ale za bardzo nie chce mi się w to wierzyć...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 43 gości