Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 8 z 12 [ Posty: 224 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1012 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 mar 2011, 17:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Cytuj:
nie komentuj
Zastosuj to do własnej osoby.
Chociaż czasem dobrze poczytać bajki, tylko akurat twoja nie ma morału. Musisz się bardziej postarać.

Post Wysłano: 19 mar 2011, 11:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8319048

Witam wszystkich serdecznie,dawno mnie tu nie było ale widzę,że Korni pisze dziwne rzeczy więc zapytam jak mam zrobić np Bordoaux czy Barcelone w tydzień??? sory w 5 dni i wrócić do domu na weekend ???.Nie wiem może ty jeździłeś max do Drezna albo faktycznie robiłeś tam kilka dni.Pamiętam jak dziś nasza rozmowę na auto hofie i już wtedy łaziłeś z zadartym noskiem jednak rzeczywistość okazała się brutalna i w Rabenie jakoś też ci nie poszło co komentował z szyderczym śmiechem ten twój najlepszy kolega co robi od początku(tylko którego?).Chłopie miej jaja jak się rozstałeś z nimi to daj na luz i nie rób z siebie experta.Nie ma firm idealnych takie czasy ale za leżenie nikt nie płaci.Pozdrawiam WC , Panowie i Panie do "zboczenia ":) na szlaku .

Post Wysłano: 19 mar 2011, 13:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11516920
Samochód: DAF CF 440 Euro 6 Space Cab

Cytuj:
Pamiętam jak dziś nasza rozmowę na auto hofie i już wtedy łaziłeś z zadartym noskiem.
Właśnie jego posty tak obrazowały mi jego osobę.

korni (szon)?
Jak czytam twoje posty i te odzywki to ci powiem, że dzieci w przedszkolu nie raz mają lepsze teksty od twoich.
Czego ty szukasz? Myślisz, że ktoś zapłaci ci za leżenie?
Fakt w Big GO nie jest może kolorowo, ale w żadnej innej firmie też nie, bo ideałów nie ma.
Odszedłeś (a to może oni cię sami zwolnili, bo nie byłeś odpowiednim kierowcą dla ich oczekiwań) to zostaw temat, było minęło i już, a nie ciągle pitu pitu. Wygląda to tak jakby kolega w szkole odebrał ci zabawkę, a ty byś poleciał do pani i o, bo ten mały mi zabrał, zrobił to czy tamto...
Nigdzie ci nie pasuje to zmień zawód, zostań księdzem, wtedy babcie za nic robienie same ci kasę przyniosą, może wtedy będzie miał pracę swoich marzeń "leże i nic nie robię, a kasa płynie"

I nie komentuj już, bo przez ten twój spam to mnie brzuch ze śmeichu boli :lol:

Post Wysłano: 19 mar 2011, 13:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Cytuj:
więc zapytam jak mam zrobić np Bordoaux czy Barcelone w tydzień???.
A gdzie ja napisałem coś o Bordeaux i Barcelonie?
Mało to razy zdarza się, że na własne życzenie ze śmietniska wyjeżdżają w piątek i lecą na poniedziałek do Meunga i wtedy już masz 1 weekend w trasie. Później powrót w środku tygodnia i następny wyjazd na weekend.A awizacje śmiało można przełożyć(np na wtorek i wtedy elegancko wszystko się układa) tylko trzeba chcieć porozmawiać z "dyspo".

Nie do końca wiem też, dlaczego się do mnie przyje****ście, bo oprócz tego, że mi nie wypłacili wszystkiego jak należy to mi się praca podobała, a zwolniłem się z zupełnie innego powodu, którego nie znacie i was chyba boli.

Post Wysłano: 19 mar 2011, 14:33

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
Cytuj:

Ps. Tomek, daruj sobie docinki tylko szukaj dalej swojej pracy marzeń...gdzie nie oszukują, płacą jak za zboże i nic nie wymagają. Wszak kierowca z takim doświadczeniem jak Ty to powinien stawiać konkretne warunki 8)

Przynajmniej sam siebie szanuje :)
Ja źle nie gadam o te firmie bo robi tam kliku znajomych i se chwala, bo jakis czas robią.
A doświadczenie zapewne mam duuuuuzo wieksze niż Ty, choćby nawet na fotelu pasazera 8)

Jakie Ty masz doświadczenie :?: Śmiać mi się chce jak czytam takich co to rok pojezdzili, ale doświadczenie to mają takie, że ze starym Pekaesiakiem nie pogada.

Post Wysłano: 19 mar 2011, 14:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Koniec robienia syfu w tym temacie!

Chcecie się dalej wymądrzać jeden przed drugim to idźcie sobie z tym na PW/GG.

Kolejny post na temat tej całej zawieruchy będzie karany.

Post Wysłano: 21 mar 2011, 0:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Doszły mnie słuchy od pewnego kierowcy (nie pracującego w Big Go), że owa firma daje zestaw pod dom. Prawda to czy nie?

Post Wysłano: 21 mar 2011, 6:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Fiat/FH

Raczej prawda,jeden BIG-GO parkuje obok Platana koło mnie już kilka tygodni co jakiś czas tam stoi :wink:

Post Wysłano: 21 mar 2011, 19:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Cytuj:
Raczej prawda,jeden BIG-GO parkuje obok Platana koło mnie już kilka tygodni co jakiś czas tam stoi :wink:
To chyba coś się zmieniło,bo ja jak się dowiadywałem to niestety trzeba było na bazie zostawiać.

Post Wysłano: 21 mar 2011, 20:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Fiat/FH

Ogólnie ich auta stają gdzie popadnie.Na bazie Actingu też jedno stoi :wink:

Post Wysłano: 21 mar 2011, 20:51

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo

Kolego dla sprostowania to nie jest baza Actingu oni tam tyklo wynajmują 20 miejsc parkingowych, baza jest zupełnie innego przedsiebiorcy który jest również właścicielem tamtejszej stacji paliw.

Post Wysłano: 21 mar 2011, 22:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1522591
Samochód: VW

Cytuj:
Kolego dla sprostowania to nie jest baza Actingu oni tam tyklo wynajmują 20 miejsc parkingowych, baza jest zupełnie innego przedsiebiorcy który jest również właścicielem tamtejszej stacji paliw.
Stoją tam ze 2, 3 samochody z Big Go jak tam jestem co jakiś czas, (baza jest jak się nie mylę P.Jurka, a mój Ojciec pracuje u jego syna)
A co do satcji to była ostatino ciekawa akcja ale to już nie róbmy OT.

Jak tam będę to zrobię jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam.

Post Wysłano: 24 mar 2011, 13:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Golf Mk3 2.8 VR6

Cytuj:
Doszły mnie słuchy od pewnego kierowcy (nie pracującego w Big Go), że owa firma daje zestaw pod dom. Prawda to czy nie?
Nie prawda, samochody mają stać na bazie, ale kierowcy stają czasami pod domem. Na własną odpowiedzialność puki nic się nie stanie, bo jak Cie okradną z paliwa, zniszczą samochód, ukradną a nie stałeś na bazie choć powinieneś to sie posypią problemy. Niech nie wypowiadają się w tym temacie osoby które nie pracowały w Ryftrans Sp.Zoo. Jak słyszałeś od kierowcy, od baby ze stacji, od ciecia sprzątającego parking to i owo na temat Ryftransu to nie pisz! Bo robi się syf w temacie, a tu maja być informacje prawdziwe od osób które pracują, pracowały i które coś wiedza, a czy piszą prawdę czy kłamstwa to już ich sprawa. A że innym robota pasuje innym nie to już jest indywidualna sprawa zależna od własnego poszanowania swojej godności, bo jedni lubią być traktowani jak niewolnicy,lubią mieszkać w ciężarowce stojącej na hofie czy jakimś parkinu i są tzw bezdomni, a inni wolą wolny czas od pracy spędzić w domu z rodziną, pauze weekendową w domu oddac.Jak ktoś ma pytania na temat Ryftransu z miłą chęcią odpowiem.

Post Wysłano: 24 mar 2011, 19:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6451835
Samochód: Crafter

Cytuj:
Niech nie wypowiadają się w tym temacie osoby które nie pracowały w Ryftrans Sp.Zoo. Jak słyszałeś od kierowcy, od baby ze stacji, od ciecia sprzątającego parking to i owo na temat Ryftransu to nie pisz! Bo robi się syf w temacie, a tu maja być informacje prawdziwe od osób które pracują, pracowały i które coś wiedza, a czy piszą prawdę czy kłamstwa to już ich sprawa.
Gdyby tak miało być z każdym działem i tematem na tym forum to długo by ono nie pociągnęło.
Sorki za OT.

Post Wysłano: 02 kwie 2011, 21:08

Użytkownik

Użytkownik

Obrazek

Dzisiejszy widok na bazę w Lędzinach

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 10:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Chyba trochę kierowców im ubyło, bo poszukują.

http://www.pracuj.pl/praca/kierowca-w-t ... ta,1814285

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 10:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Molochy zawsze potrzebują, czy to będzie Ryftrans, czy jakakolwiek inna firma.

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 11:56

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Chyba trochę kierowców im ubyło, bo poszukują.

http://www.pracuj.pl/praca/kierowca-w-t ... ta,1814285
Jedna trasa i wypad :D

Post Wysłano: 17 kwie 2011, 23:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699
Samochód: od wroga

043 Wiesiek. Nie zamknął schowka,zrobiłem to ja mu dziś nie zajebując nic wcześniej.Wiesiek stawiasz piwo .

Post Wysłano: 24 kwie 2011, 22:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: mercedes,polonez truck

Panowie ja poprosił bym o konkrety bo z tego co czytam to same pierdoły piszecie.Ja szukam pracy porządnej na godziwe pieniądze,bo jak zarazie to pracuje u samych złodziei,co tylko kombinują jak by mnie wykolegować na kasie,albo dawają taki towar do przewozu że zastanawiam sie dlaczego to woziłem kasą jaka zarobi zarobiłem na adwokata mi by nie starczyła.
Więc szukam pracy gdzie bym normalnie mógł pracować i godziwie zarabiać tak jak to napisałem,ponieważ od2008roku zaczęło się robić coś w naszym zawodzie czego nie potrafię zrozumieć.Kiedyś nas szanowano,kiedyś nam płacono tak że człowiek wiedział za co się męczy,ja nie jestem jakimś wielkim trackerem,nie jeżdżę 25lat przy 33latach życia,jak co niektórzy z którymi rozmawiam na parkingach,ale skosztowałem tego chleba nie jednokrotnie i wiem że oprócz chrupiącej skorki jest czasami na za starym zakwasie.Więc bardzo proszę o treściwą wypowiedz najlepiej kogoś kto tam pracuje i wie jak praca wygląda.przepraszam za OT ale bardzo chcę uzyskać konkretne info.Pozdrawiam Wszystkich znających pracę,a tych co piszą coś bo ktoś coś tam powiedział proszę znalezienie sensu życia,a najlepiej niech sami skosztują chleba 2tygodniowego i puszki z mięsem co smakuje jak ze psa a potem się wypowiadają.
Nie chce by ktoś się uraził moimi słowami proszę tylko o sens w wypowiedziach,bo może ktoś szuka miejsca gdzie może spokojnie przeżyć do śmierci(na emeryturę nie liczę :D )

Strona 8 z 12 [ Posty: 224 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1012 Następna