wydaje mi się kolego, że ignorujesz takie narzędzie jak szukaj, oraz google oraz czytanie ze zrozumieniem.
Skoro piszemy Ci o cenach "C" a osobno "E do C" to znaczy że to są dwie różne sprawy. Ja robię np. C, a E mogę zrobić zaraz po zrobieniu "C" a mogę za 10 lat, bo kto mi zabroni?
Reasumując, bo już po 1 Twoim poście Ci odpisaliśmy - skoro masz C, robisz E do C, zdobytego "C" nikt Ci nie zabierze.
Praktykę zapewne masz.... Ale przepisy radziłbym sobie odświeżyć. Ja tam nie wiem do jakiej szkoły trafisz, może i się z kimś dogadasz, ale z osobistego doświadczenia (B robiłem w 2001, A w 2009, teraz robię "C") taki kurs, nawet teoretyczny fajnie odświeża pamięć, poza tym zwraca uwagę na nowe aspekty. Poza tym daje sobie rękę uciąć, że jak odpalisz teraz test na kat. A, B, czy C, nie zdasz testu za 1 razem
Fakt faktem, o ile wiem przy samej kat "E do C" testu już się nie zdaje, to dlaczego nie iść na teorie skoro i tak za to zapłacisz ? ?
poza tym, zgodnie z obowiązującymi przepisami, powinno się najpierw skończyć teorię, aby zacząć kurs praktyczny (10 lat temu na miasto wyjeżdżałem już 1 dnia po teorii..."
powodzonka