Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A wie ktoś może o wypadku jakiegoś auta z Alcopera( mowa o volvie fh w ciągniku) ponieważ na delcie stoi jedno auto podobne do nich nie miałem się okazji przyjrzeć ale wygląda jak od nich. I raczej jest do kasacji...
No dokładnie kolego, wymieniają te niskie mercedesy, które przyszły w tym roku, bo są za niskie na trasy. Wszyscy w firmie się skarżą na nie. Jeśli będę miał foto to może dodam.
_________________ Jestem teleinformatykiem, niestety nie mogę Ci pomóc.
Wlasnie dzis przejezdzalem kolo Viva-Trans w Pyskowicach i stoi 6 sztuk Mp3 w najwyrzszej kabinie i chyba kierowca przepakowywal sie wlasnie z Mp3 w malej kabinie na nowke szstuke
Witam chciałem uzyskać taką małą informację.
U mojego taty w firmie są przyjęcia na cysterny, ale wymagane jest trzyletnie doświadczenie, a niestety go nie posiadam.
Zastanawiałem się nad firmą Alcopper ponieważ niedawno został przyjęty chłopak z Chrzanowa który właśnie tam zaczynał. Ogólnie sobie chwalił, ale powiedział, że firma ma bardzo skromny warsztat i często musiał dłubać w aucie sam. Z kolei, kiedy zadzwoniłem do nich do biura pani była bardzo miła, powiedziała, że warsztat jest, że auta są regularnie sprawdzane i żebym do nich przyjechał to porozmawiamy na temat warunków pracy.
Czy ktoś na forum ma jakieś dodatkowe informację na ten temat tej firmy, byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby chłopak kłamał.
Witam. ma ktoś może aktualne informacje na temat firmy alcopper?? chodzi mi o informacje na temat płatności czy za wszelkie awarie i tym podobne historie z autem obciążany jest kierowca ?? jakie są wady tej firmy ?? bo mam tam pracować
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 46 gości