Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
No i bardzo ładną fotkę Mana mamy od kolegów z niemieckiego forum, Man ładnie się prezentuje, fotka duża-jednym słowem super. Pozdrowienia dla kolegi pewnego co sobie miniaturki w avatarze robił z takich fotek jak ta. Inni na szczęście się dzielą ciekawostkami.
Jestem bardzo ciekawy czy ktoś pamięta w "barwach" PEKAES Avia A 20 Furgon ? Pamiętam początek lat 90 tych jak te autka jezdziły przez moje miasto [ Kraków ] w stronę Tarnowa . Już dokładnie nie pamiętam gdzie przeczytałem ,że PEKAES wysyłał te autka nawet na Węgry ... [ czytałem to w jakiś wspominkach byłego kierowcy PEKAES ] .
Ostatnio obiła mi się o uszy informacja o tym że w Pekaesie w Czechowicach były używane ciężarówki Steyr- podobno były 4 sztuki pomalowane w barwy Pekaesu na żółto. Szukam jakiegoś potwierdzenia tej informacji , o fotce pewno nie ma co marzyć.
Panowie ostatnio widziałem nowego Stralisa z Wieltonem na tablicach PNT. Wiecie może czy było to auto odkupione z Pekaesa czy może mają zestawy na takich tablicach?
Panowie słyszałem że firma będzie istniała do 2013r i koniec to prawda???
Kolego kiedys czytalem o tym ze do tego czasu firma nie bedzie posiadala zadnych srodkow transportu,poniewaz chce sie skupic na obsludze logistycznej korzystajac z uslug podwykanawcow jesli chodzi o transport...
Jak wielu, którzy się tutaj pojawiają, mój tata jeździł w Pekaesie
Ja kierowcą nie jestem, ale poszukuję zdjęć zestawu Mercedes 1838 ( 1996, wysoka kabina ) z naczepą, oczywiście całość we flagowych żółto-czarnych barwach.
Jeździłem z nim w wakacje po całej europie i mam ogromny sentyment do ciężarówek, szczególnie tych z PKS"u, które czasem gdzieś spotykam.
Ja kierowcą nie jestem, ale poszukuję zdjęć zestawu Mercedes 1838 ( 1996, wysoka kabina ) z naczepą, oczywiście całość we flagowych żółto-czarnych barwach.
Poszperaj w Google, lub przeskocz na 21 stronę tematu
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 51 gości