Cytuj:
W Naszej, wkręcone bezpośrednio w tapicerkę na dwie większe śruby (nie wiem czy coś pod nią się znajduje, ale chyba nie), jak otwierasz to masz dwa czarne zawiasy,
Jest tak samo i łóżko leży na tej małej przedniej ścianie i na bokach ma podpórki, ale myślę, że za tapicerką musi być jakiś profil do którego są przyspawane nakrętki, a jeśli nie ma to nie ma problemu. Wkręcamy śruby w nowym miejscu.
Cytuj:
u Ciebie kolego w tej naczepie to dach otwiera się normalnie czy są jakies problemy z tym,bo naczepa swój wiek ma i mogą byc problemy ale nie muszą.
Dach otwiera się w miarę normalnie, tylko problemem jest wysokość. Ja czy Tata nie dosięgniemy tam ręką i trzeba pchać go deską. Dopiero jak się załadujemy i można chodzić np: po stali to lekko się otwiera.
Poprzedni właściciel napchał smaru w szyny ale chyba nie powinien?
Czasem coś przyblokuje. No i jeszcze jedna sprawa, naczepa musi stać na prostym podłożu, nie może być przechylona bo wtedy blokują się kółka. Nawet jak stoi pod domem i jest trochę przechylona to z lewej strony podnosi się dach tak na wysokości koła napędowego Renii.
Otworzyć można go lekko bo oddzielnie są boki. Znajomy w burtowej zamontował nowy stelaż i nie da rady otworzyć dachu bo musi pchać go razem z bokami.