Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie chce zakładać nowego tematu, więc wypowiem się tu.
Wie ktoś jak się odbywa np. chcę kupić nowego Dafa, ale nie jestem pewny, czy mnie to zadowoli. Chciałbym przetestować Dafa na tydzień lub dłużej.
Gdzie muszę się zgłosić?
Bardzo prosiłbym o odpowiedz.
Witam. Każdy dealer firmy DAF posiada samochody demonstracyjne, więc wystarczy zgłosić się do dealera i poprosić o udostępnienie pojazdu demonstracyjnego w celu przetestowania.
Nawiąże do tematu - orientujesz się może czy dealer, udostępniając pojazd demonstracyjny firmie, pobiera sobie jakąś opłatę za jego eksploatację? Czy później trzeba napisać na temat pojazdu coś w rodzaju np. opinii czy własnych zastrzeżeń? Jeżeli pojazd mi się nie spodoba ( np. jego parametry nie spełniają moich oczekiwań ), to muszę płacić za jego użytkowanie?
Jakie warunki musi firma spełnić, aby otrzymać taki pojazd do testowania ( pomijając kierowcę z kartą do tachografu cyfrowego )?
1. Dealer nie pobiera opłaty za udostępnienie pojazdu demo, a tym bardziej za jego eksploatację
2. Nie jest wymagane żadne pisemne sprawozdanie. Wystarczy podzielić się swoimi opiniami z handlowcem.
3. Firmy nie muszą spełniać, żadnych specjalnych wymogów. Wystarczy zgłosić się do dealera obsługujący dany region, i poprosić o udostępnienie pojazdu do testów.