Cytuj:
Cytuj:
dla mnie Volvo zawsze i wszędzie najlepsze będzie pjciec jezdzil juz roznymi markami ale do tej pory kocha Volvo i ja tez bo mi przypadlo do gustu najbardziej super komfortowa mocarna i piekna maszyna ten samochod nie jedzie pod gorke tylko je łyka szczególnie obecne FH 12 460 mego fathera
Ee, znowu drugiego browara?;p. Dokładnie on nie jedzie on robi z nimi co chce. Też FH12 460 lata.;d. Ja też z ojcem każdą marką leciałem prawie że , i powiem z ojcem że Volvo jest niezastąpione. Volvo , moja pierwsza trasa (2latka i 5miesięcy) , uzależnienie do niego , cała Europa z nim , . Dlaczego mam mu nie ufać? Nigdy mnie nie załamał .Zaufania nie mam do nikogo jak do niego . Nigdy Volvem w serwisie nie byliśmy.;d. Nic sie nie psuło itd. Kocham tą Markę.<3.
Volvo jest ok, ale nie jest idealne. Na początku jak rejestrowałem się na forum to głównie moja wiedza dotyczyła auto ciężarowych spod szyldu Volvo. Od momentu rejestracji troszkę czasu minęło a ja poznałem inne ciężarówki, stąd wiem, że volvo idealne nie jest
nie mniej jednak lubię tę markę.