GG: 1
Samochód: MB Atego
Cytuj:
Cytuj:
To te autka pilotujące maja łóżka i webasta? Pierwszy raz słyszę.
U nas zaczynamy montować sauny .Chłopie skąd ty się urwałeś co w tym dziwnego że w samochodach jest webasto.Prześpij się w samochodzie w zimie!
Znikąd się nie zerwałem, wiem co to webasto, wiem jak działa, wiem po co jest, ale zdziwiło mnie, że w autach do pilotażu są montowane (w ciężarowych to przecież standard), zdarza się nie wiedzieć, proste
Lokalizacja: Niektórzy mówią, że to już Kaszuby. Czy ja wiem ?...
Cytuj:
Znikąd się nie zerwałem, wiem co to webasto, wiem jak działa, wiem po co jest, ale zdziwiło mnie, że w autach do pilotażu są montowane (w ciężarowych to przecież standard), zdarza się nie wiedzieć, proste
Sorry kolego ale ogrzewanie postojowe to nie luksus (czy jak określiłeś standard) dla kierowców ciężarówek. Posiada je wiele samochodów osobowych, samochody kempingowe,sanitarki, dźwigi (ba! nawet sprzęt budowlany czy drogowy) o busach pasażerskich nie wspominając. Samochód pilota nie jest tu wyjątkiem. Nie zawsze po wykonaniu zadania zjeżdża się do domu. Często bywa tak, że stoi się cały dzień by ruszyć w kolejny etap. A "za oknem" nie zawsze jest plus 20. Więc "kojo" i "webasto" (jak je nazwałeś, choć to akurat nazwa JEDNEGO z producentów) to w samochodzie pilota (w przypadku furgonów) prawie, że podstawa.
GG: 1
Samochód: MB Atego
Dzięki za takie informacje, doskonale rozumiem, że pilotom należy się zasłużony odpoczynek, gdy na przykład czekają na dalsze ruszenie czy coś takiego, a spać pogiętym na siedzeniach, to niezbyt przyjemne uczucie.
Dzięki za takie informacje, doskonale rozumiem, że pilotom należy się zasłużony odpoczynek, gdy na przykład czekają na dalsze ruszenie czy coś takiego, a spać pogiętym na siedzeniach, to niezbyt przyjemne uczucie.
Zdjęcie wnętrza pilota z lewej szafka w której jest webasto .
_________________ Kto sukcesu chce znajdzie do niego drogę,kto sukcesu nie chce ,zawsze znajdzie wymówkę
Miło było poznać "Twoją" ekipę Heniu. Mijanka w Gorzowie Wlkp bez najmniejszego problemu przeszła i chłopaki spokojnie pogonili w swoją stronę, a my w swoją . Jak wracałem do domu to zrobiłem dwa zdjęcia części Waszych aut.
Lokalizacja: Niektórzy mówią, że to już Kaszuby. Czy ja wiem ?...
Cytuj:
Miło było poznać "Twoją" ekipę Heniu. Mijanka w Gorzowie Wlkp bez najmniejszego problemu przeszła i chłopaki spokojnie pogonili w swoją stronę, a my w swoją . Jak wracałem do domu to zrobiłem dwa zdjęcia części Waszych aut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości