Z trasami mam do czynienia w inny sposób może niż pozostali forumowicze, trakerzy z prawdziwego zdarzenia. Ale może pomogę.
Cytuj:
1) czym kierujecie się przy wyborze "baru "/ zajazdu podczas trasy ? ( konieczność wykręcenia pauzy , dobre opinie na CB , wcześniejszy pobyt tam , ceny , duży parking a może jakieś inne ) proszę o rozbudowane opinie.
2) jakie dania najczęściej wybieracie w trasie , na co macie ochotę do zjedzenia , co chętnie zobaczylibyście w MENU takich lokali?
3) czy macie jakieś doświadczenia z promocjami dla kierowców w takich lokalach ? (rabaty , gratisy )
Od razu uprzedzam że czytałem cały temat mimo że jest już dosyć "zakurzony" i że interesują mnie opinie kierowców ale prawofotelowców także
jest to swego rodzaju ankieta dla mnie i może ktoś również jakieś korzyści z niej wyciągnie
Z góry dziękuję
Cytuj:
Postanowiłem swoje pytanie a w zasadzie to trzy napisać w nowym temacie gdyż w temacie Dobre bary uzyskałem tylko 1 odpowiedź
Nie ukrywam że zależy mi na minimum 15-20 opiniach
Liczę na pomoc
1) czym kierujecie się przy wyborze "baru "/ zajazdu podczas trasy ? ( konieczność wykręcenia pauzy , dobre opinie na CB , wcześniejszy pobyt tam , ceny , duży parking a może jakieś inne ) proszę o rozbudowane opinie.
Zazwyczaj jest to powrót do sprawdzonych lokali przy najczęściej uczęszczanych trasach. Poruszamy się dostawczakiem, więc parking nie ma większego znaczenia - ba, do naszego ulubionego baru przy trasie na Wa-wę cięzko byłoby się wbić ciężarówką, tylko dwa, trzy razy widziałem tam zaparkowany zestaw. Konieczność wykręcenia pauzy nie ma tu nic do rzeczy. Zazwyczaj jest to po prostu forma odpoczynku przed dalszą podróżą (tak dla określenia, od wcześniej wspomnianego baru do domu mamy 2,5-3 godziny drogi, zazwyczaj spędzamy w nim około 30-50 minut). No i bardzo dobra forma zaspokojenia głodu. Dobre ceny przy zachowaniu solidnych porcji są najlepszą rzeczą, jaką może uraczyć nas bar przy trasie.
Cytuj:
2) jakie dania najczęściej wybieracie w trasie , na co macie ochotę do zjedzenia , co chętnie zobaczylibyście w MENU takich lokali?
Standardy w barach typu frytki, surówka, do tego czasem jakiś kotlet, ewentualnie zapiekanki, etc. Ale dużą rolę odgrywają standardowe zestawy obiadowe typu ziemniaczki, kotlet, sałatka/ogórki, czy coś tam, wedle uznania. No i gusta kulinarne - tato zawsze bierze flaczki, których ja nie trawię i kończę na zestawie obiadowym.
Cytuj:
3) czy macie jakieś doświadczenia z promocjami dla kierowców w takich lokalach ? (rabaty , gratisy )
Nie dotyczy.
Czasem jednak można liczyć na promocje w barach należących do stacji za tankowanie, etc. - standard.
Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.