GG: 5770954
Samochód: Renault
Witam Kolegów Kierowców.
Nazywam się Paweł, od jakiegoś czasu interesuję się tematem samochodów ciężarowych, a to z powodu mojego młodszego braciszka, który już pracuje jako kierowca Renatki. No i oczywiście też tutaj zagląda Jedną z moich cech jest to, że nie potrafię siedzieć w jednym miejscu, a bardzo lubię jeździć. Dlatego też rozważam możliwość zrobienia PJ na C, później C+E i wsiąść za kółko czegoś większego niż dostawczak
Siema Wam
co by tu .. od 4 lat popylam na wszelkiego rodzaju rajdy, w ostatnią sobotę byłam na Truck Trialu w Czechach .. FANTASTYCZNE maszyny - stąd tez moja obecność tutaj
Największe osiągnięcie - rajd Drezno-Wrocław 2010
Wrzuciłam kilka zdjęć do galerii, chętnie posłucham waszych opinii.
Proszę o wyrozumiałość, bo kompletnie nie znam się na modelach, wiem tylko co mi się podoba
Cześć mam na imię Kamil mam 20 lat. Obecnie ukończyłem Technikum Logistyczne i pragnę znaleźć pracę jako kierowca busa/dostawczaka. Przygodę z transportem ciężarowym zacząłem praktycznie będąc malcem, robiącym w pieluchy. Odkąd pamiętam tata zabierał Mnie w trasy potem troche starszy sam z Nim chciałem jeździć i tak zostało do dziś. Forum znam od dłuższego czasu. Najpierw zaglądałem tu jako gość a od pewnego czasu założyłem konto i staram się udzielać jak tylko potrafię. Cechuje Mnie opanowanie, skromność. Kiedy potrafię i Moja wiedzą na to pozwala staram się pomóc innym. Pozdrawiam miłośników transportu ciężarowego. Dodam tylko że jestem z okolic Wielunia/Wieruszowa
Hello! Nice to see you here, but use only one language - English is the best i think. Don't mix EN and PL, cause it doesn't look well. Greetings for Budapest!
Witam wszystkich, mam na imię Michał , mam prawie 18 l. jestem z okolic Starogardu Gd.
Chodzę do szkoły zawodowej w zawodzie mechanik poj. sam.
Pasjonuję się ciężarówkami od dziecka.... jednak nikt w mojej rodzinie nie jeździ
2 lata temu poznałem paru kierowców z mojej okolicy i od tamtej pory gdy tylko mam wolne, zabieram się z którymś w trase ....
Mam na imię Michał. Mieszkam w okolicy miasta Wieruszów (woj. Łódzkie). Często przeglądam Wasze forum i postanowiłem się zalogować
Lata można wywnioskować z moje nicku - 17
Pozdrawiam i liczę że miło spędzę czas i poznam wielu ciekawych ludzi
Właśnie się zarejestrowałem i myślę, że wypada się przedstawić.
Jestem Reggie z Opola, 01.07.11 zdałem prawo jazdy "C" i w najbliższym czasie podejmuję pracę w tej branży w Belgii.
Pozdrawiam użytkowników i adminów i mam nadzieję dowiedzieć się tutaj czegoś więcej o transporcie i znajdować odpowiedzi na moje pytania.
Mam na imię Krzysiek, jestem z zakorkowanego Wrocławia.
Zawodowo śmigam małym autem (DMC 3,5t) po Europie. W tym zawodzie pękły mi 3 lata, także moje życie jak również zainteresowania skierowane są właśnie w kierunku transportu, działań spedycyjnych, polityki transportowej oraz logistyki.
Prywatnie uwielbiam reportaże oraz wszelkiego rodzaju "amatorskie" relacje z ciekawych miejsc.
Być może wielu będzie/ nie będzie mnie kojarzyć pod nickiem Sznajder, niegdyś właśnie tak się przedstawiałem, ale to stare lata.
Hej jestem Tomek i tez jestem uzalezniony... od cieżarówek a tak poza tym jestem ze Szczecina i od prawie 6 lat jezdze różnymi wechikułami pozdro dla wszystkich
GG: 2371800
Witajcie, witajcie.
Mam na imię Paweł i najczęściej kręcę się po Warszawie na dystrybucji autkiem do 3,5t.
Z transportem związany jestem jakieś 3 lata, jak nie więcej, w trakcie których pojeździłem i po Polsce i po UE.
Mam nadzieję, że pozytywnie wpiszę się w obraz forum
A nick pochodzi od ksywy ciągnącej się aż od czasów liceum, kiedy to pewien detektyw pokazywał swoje "brawurowe wjazdy na chaty" w TV. Noszę to samo nazwisko co on
Siema mam na imię Szymon. Mam 16 lat. Jestem z Chrzanowa, w tym roku idę do technikum profil logistyka. Ciężarówkami pasjonuję się od dziecka . Dlatego często jeżdżę z ojcem w trasy. Jeżdżę też na zloty. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: ciucma102 i 15 gości