Witam!
Cieszę się, że Renia się podoba
Cytuj:
zerwać ten napis z kabiny i będzie cacy.
To się tuning nazywa
Pewnie jeszcze czeski
Cytuj:
Nowa jest fajna, tylko ogarnąć i w drogę - czekam, aż trafi się wam coś do Jeleniej.
W planach jest wyjazd w pierwszą trasę już we wtorek więc Jelenia Góra i Strzegom są bardzo prawdopodobne.
Cytuj:
I co dalej w tej Holandii? W kontener i do Arabów czy jak? Jeśli można wiedzieć oczywiście.
W Holandii zostanie wystawiona na giełdzie i kto kupi ten będzie miał. Jak polak kupi to wróci do Polski. Obecnie powinna przebywać jeszcze w okolicach Tczewa.
Cytuj:
Łukasz teraz to się będziecie lansować,fajnie że niebieska to nawet do tej naczepy pasować będzie.
Wreszcie na parkingu popatrzę i nie wyjdzie, że mamy najstarszy samochód
Cytuj:
Fajna ^^ no i e-tech szkoda że lewe lustro nie ori ;[ daj zdj. TV
Podobno litwin załatwił ale myślę, że się pojawi.
Cytuj:
Teraz jak czas pozwoli to doprowadźcie ją do stanu aby można zaprezentować społeczności tego forum
Jutro pozostało doprać tapicerkę i zmyć jakieś żółte lepkie plamy z kokpitu bo plastiki już nabrały koloru.
Cytuj:
macie stolik??
Stolika nie ma. Jest tylko wysuwany "stolik" z pod łóżka nad lodówką. Nie jest to typowa salonka, chociaż ma obrotowy fotel, chyba że inne też mają.
Cytuj:
Kto zasiądzie za fajerą Jeśli można wiedzieć
Można wiedzieć, zasiądzie najlepszy kierowca jakiego znam tzn. Tata.
Ogólnie to jest dziwne wrażenie jadąc na fotelu pneumatycznym. Nie mogłem wcelować pod naczepę, bo co depnę gaz to fotel się zabuja i nie wiem gdzie jestem.
W Renii zostało też wymienione siodło bo wcześniej ciągała Megę na trasie Małkinia-Suwałki.
Mam też książkę serwisową z ostatnim wpisem 27 marzec 2009 z przebiegiem 558tyś km.
Do Renii dojdzie też zderzak na tył, tylko że w innych barwach biało-niebieskich.
Zapraszam!