Witam .
Słyszałem że badania lekarskie i psychotesty muszą być zrobione przed egzaminem na KW .
I mam takie pytanie za tydzień będę miał egzamin na KW psychotesty zrobiłem już miesiąc temu a później badania lekarskie . Na badaniach lekarskich zaświadczeniu mam wbite kategorie B i C .
Zamierzam po zdaniu egzaminu zacząć kurs na PJ C+E i czy wbiją mi kod 95 też na kategorie C+E czy będę musiał robić jeszcze raz badania lekarskie ?
Czy lepiej zrobić te badania jeszcze raz i mieć na zaświadczeniu wbitą kategorie C+E ?
_________________ [B+E][C][C+E][KW][KK]
This signature was removed by ACTA
egzamin będę miał 13 października czyli badania muszą być zrobione wcześniej .
Ok mam je zrobione ale na zaświadczeniu lekarskim mam wypisaną Kat . B i C .
Dopiero po egzaminie na KW będę zapisywał się na kurs prawa jazdy C+E .
A na zaświadczeniu lekarskim nie mam wbitej kat C+E .
Czyli badania lekarskie nie będą obowiązywać na kat C+E .
Rozumiem z tego to że muszę zrobić jeszcze raz badania lekarskie przed egzaminem aby mieć wszystko dobrze ?
Tak to rozumiem
Czyli jak zaniosę do wydziału komunikacji świadectwo ukończenia KW psychotesty i badania lekarskie i badania lekarskie do MORDu potrzebne do egzaminu na PJ C+E to już nie będę musiał robić dodatkowych badań ?
Pytam się dlatego że znajomy robił szkolenie okresowe na kurs na przewóz rzeczy i na tym zaświadczeniu lekarskim miał dopisaną Kat. D . I jak odebrał PJ i miał też podbite obok kat. D ważność .
I mam jeszcze jedno pytanie jak już dostane PJ z ważnością badań lekarskich to jak pójdę do szukania pracy to nie muszę robić żadnych badań bo mam wpisane już je na PJ ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Cyryl i 15 gości