Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam w temacie
Wszyscy mówią o autach a jaka panuje atmosfera w firmie i czy szef dba o swoich pracowników ?
Jezdzilem dluzszy czas na rosje z kierowcami od nich,mielismy ten sam towar.szef dba o auta jak cos sie stanie to od razu serwis a jak jest mozliwosc to mechanik u nich na bazie.Z tego co wiem to za rosje pieniazki sensowne nie wiem jak na zywcu my na plandekach jezdzilismy.pozdro
_________________ "T.I.R- Dla jednych trzy litery, DLA MNIE CAŁE ŻYCIE"
GG: 6213674
Widzę, że kolejne nowe nabytki. Z tego co wiem to jeszcze jest jeden Daf 95 w tandemie z czerwonymi plandekami.Widać dobrą robotę mają na tę Rosję że tak inwestują w nowe składy bo chyba już z 6 lub 7 plandek u nich jeździ.
Tą pomarańczową Scanię pamiętam jak jeszcze do nas po bydło jeździła. A sieczkarnię kupił na usługi jak my kupiliśmy naszą.
Na początku miał tą 860, teraz widzę tą nowszą 830. Z firmą bardzo dobrze się handlowało, nie było problemów z płatnościami.
Bardzo polecam firmę Chełminiak!!!
GG: 6213674
Wydaje mi się, że chyba na pusto wracają i może coś bliżej PL ładują.No bo co można z Syberii przywieźć A z żywcem ganiają sporo bo auta(z 6 ich będzie) na placu rzadko stoją a jak już to 2-3dni i z powrotem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 78 gości