Cytuj:
Witam mam na imie dominik prowadze wlasna fimre ktora zajmoje sie zabespieczeniem p.poż. i konserwacja gasnic ale ostatnio w tym interesie krucho chciałbym jezdzic na miedzynarodowce znalazlem nawet firme oferuja 29 groszy za kilometr wyjazdy w systemie 4/1.5 tyg niemam doswiadczenia na miedzy narodwce a doswiadczenie na busach posiadam bo pracowalem w warszawie na fordzie transicie a w domu posiadam mb vito i t4 gdzie jezdzi sie po calej polsce
Przeczytałem pare postow w tym temacie i trochszke sie zdziwielem jak mozna narzekac na spanie w busach ja w vitku spalem 6 miesiecy bo trasy byly tygodniowe czasami 2 tyg co otym sadzicie jazda na przezutach 4 tyg w trasie potemdo domu i znow inne auto prosze o wasze opinie zaznaczam ze auta to mb sprinet max blaszak z dwoma luzkami lub ford transit firana z kurnikem auta prawie nowe bo 4 letnie pozdrawiam
Jeśli prosisz o opinie to najpierw zapoznaj się ze słownikiem ortograficznym, później proponuję cofnąć się w czasie do szkoły podstawowej, przypominając sobie zasady interpunkcji, gdyż twój post jest trudny do rozszyfrowania, czytając go jednym tchem.
P.S. Prowadzisz własną firmę