Cytuj:
Witam,
u mnie było tak, że dopóki nie zapłaciłem za wydanie prawka w wydziale komunikacji to oni nie wysyłali dokumentów. Gdy już miałem świadectwo kwalifikacji i zrobione badania doniosłem im ksera tych dokumentów, zapłaciłem i po tygodniu prawko do odbioru. W kolumnie 12 w PJ uzyskałem kod 95. i za nim datę ważności badań, a nie kwalifikacji bo była krótsza. Pole 11 w PJ zostało wolne.
Pozdrawiam
no tak kolego masz tzw racje no chyba ze pracodawca wymaga wazne badania psychologiczne rubryka11,w kolumnie 12wystepuje tylko i wylacznie w tym konkretnym przypadku kod E95 i DATA
JEGO WAZNOSCI-wiec mozna takze to odczytac jako brak psychotestow.... panowie z ITD - patrz link
http://abc-szkolenia.eu/uslugi/swiadect ... dowej.html. I jeszcze jedna b. wazna rzecz, czym realnie jest dokument "plastik" prawo jazdy -??? DECYZJA ADMINISTRACYJNA!!! Wg prawa niemozna prowadzic kursu na PRZ -kod E95bez decyzji admin. tosamo w przypadku zdanego egz. kat. B-wychodzac z WORD niemozna wsiasc za kolko- pomyslcie ...
to teoria
Ale moje pyt. dot. kursu ADR czy ukonczenie go jest uwienczone wpisem do PJ- pytam bo rozpoczynam kurs na KWP PRZ i niechcem 3x wymieniac PJ;)
dzieki za info