Taki miernik można znaleźć już za 25 zł, Nie da się zestroić radia do anteny. Proponuję pożyczyć mierniczek, podłączyć, i pobawić się, przestawiać antenę na magnesie po dachu osobówki. parametry się zmieniają zależnie od miejsca. Zwykły chwyt marketingowy, i zwykłe kłamstwo to co piszą na allegro że radio jest zestrojone.
Koledzy przyszedł ten czas, że zamierzam wymienić Alana 109 na coś lepszego.
Mam do wydania 350 zł, ale kompletnie nie wiem co kupić. Im więcej czytam na necie, tym mniej wiem. Każdy poleca coś innego i naprawdę już się pogubiłem.
Chciałbym żeby radyjko miało dobre filtry i było odpowiednich rozmiarów do osobówki.
GG: 65820872
Samochód: uno fire
Jak w temacie..
Mam do wydania 300 zł na owy sprzęt
Wiem że były już takie tematy jednak linki są już stare i nie moge sprawdzić propozycji.
Najlepiej jeśli były by to linki do allegro choć nie koniecznie.
do 300zł trochę niski pułap ale żeby miało to sens to z radyjek nowych to YOSAN PRO 120 i zostaje nam 80zł na antenę hm? wiec starczy na Lemm AT-71 magnum lub siro omega 27 (oczywiście sugeruje sie tu cenami w jakich ja to mam możliwość nabyć )
do 300zł trochę niski pułap ale żeby miało to sens to z radyjek nowych to YOSAN PRO 120 i zostaje nam 80zł na antenę hm? wiec starczy na Lemm AT-71 magnum lub siro omega 27 (oczywiście sugeruje sie tu cenami w jakich ja to mam możliwość nabyć )
Tylko czy oby na pewno będzie to pasować do UNO FIRE?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości