Cytuj:
no właśnie też jestem z Lublina ;p
czyli jak zrobisz już ten kurs na przewóz rzeczy i zdasz egzamin C+E to będziesz już mógł jeździć jako kierowca tira? dobrze to rozumiem?
Dokładnie tak, chyba że będziesz chciał jeszcze zrobić ADR, bo np cysterną jezdzić nie będziesz mogł tylko z plandeka lub chłodnią
Ja już wywaliłem 2 tys na C, 3 tys na kurs, 2 tys na C+E, dodatkowo badania psychologiczne 100 zł, egzamin na C 180 zł, egzamin na C+E 197 zł, więc na start trzeba mieć 8 tys
, odezwij się na gg 5459900.
Cytuj:
To zdawaj w Chełmie, w MANie jest zgięty bolec i też ciężko spiąć ale miasto łatwiejsze
Już mam zapłacony egzamin
i jednak co swoje miasto to swoje
mam nadzieję że się zapne jak nie to kicha
Cytuj:
To trzymam kciuki, żeby z tych 800zł jak najmniej poszło na egzaminy
Zdecydowanie całe KW jak za taką cenę to po prostu śmiech na sali -w dodatku robione przez internet na jednym z portali zarówno KW jak i KWP wygląda dokładnie tak samo...
Coś z tymi cenami w kraju musi być, skoro mi się udało za pełną KW z 5800 utargować na 3500
800 już sie rozeszło na badania, bilet żeby dojeżdzać na jazdy no i egzamin, a te kwoty za te kursy to poprostu śmiech na sali, do tego takie głupoty gadają że głowa mała, tylko co się dowiedziałem to czas pracy i to też nie do końca