Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 17 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 115 16 17 18 1936 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 sie 2011, 14:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series

Cytuj:
Dodaję te zdjęcia o których mówiłem kilka postów wyżej. :). Może to nie są zdjęcia najlepszej jakości ale ważne ale są.

Obrazek Obrazek Obrazek
Raczej na 99% są to auta odkupione.

Post Wysłano: 29 sie 2011, 21:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: FH 480

Cytuj:
Cytuj:
Dodaję te zdjęcia o których mówiłem kilka postów wyżej. :). Może to nie są zdjęcia najlepszej jakości ale ważne ale są.

Obrazek Obrazek Obrazek
Raczej na 99% są to auta odkupione.

1000% że to są auta odkupione

Post Wysłano: 08 wrz 2011, 15:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7502228

Post Wysłano: 05 lis 2011, 20:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN 25.372

Hi guys, here are some photos of Volvo FH 500, Pawtrans, which I took in my town. Few days ago Konrad was in Anykščiai :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Great truck :)

Post Wysłano: 10 lis 2011, 14:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8673885

Ostatnio Pawtrans zakupił ciągnik rolniczy marki Fendt 260km wraz z maszynami. Z powodu zakupienia 300 hektarowego gospodarstwa po PGR. Zdjęc niestety nie mam.

Post Wysłano: 11 lis 2011, 18:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Super, teraz nas wyslą(200 chłopa) w pole do zbierania buraków .... :lol:

:mrgreen:

Post Wysłano: 25 lis 2011, 20:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA

D
Obrazek
Rzepin, PL
Obrazek

Post Wysłano: 28 lis 2011, 1:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Podobno Actrosy do firmy przychodzą, ktos coś wie :?:

Post Wysłano: 28 lis 2011, 18:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB CL600 :)

Cytuj:
Ostatnio Pawtrans zakupił ciągnik rolniczy marki Fendt 260km wraz z maszynami. Z powodu zakupienia 300 hektarowego gospodarstwa po PGR. Zdjęc niestety nie mam.
Kupili jeden ciągnik na 300 hektarów :?: :?:

viewtopic.php?f=5&t=29984&st=0&sk=t&sd=a

Post Wysłano: 28 lis 2011, 19:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Przecież tacho nie ma, to będzie naginał dzień i noc :mrgreen: :lol:

Post Wysłano: 28 lis 2011, 19:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB CL600 :)

Cytuj:
Przecież tacho nie ma, to będzie naginał dzień i noc :mrgreen: :lol:
No fakt :lol:
Bedzie tylko przerwa na tankowanie i zmianę operatora

viewtopic.php?f=5&t=29984&st=0&sk=t&sd=a

Post Wysłano: 03 gru 2011, 18:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Na traktor też działalność trzeba mieć ? :D

Post Wysłano: 03 gru 2011, 19:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8673885

Narazie szef Pan S. Pawłowski traktuje to jako zabawe. Dzwonił do serwisu Fendta i pytał jak się tym jeżdzi, bo ma 200 samochodów. A ciągnika zadnego jeszcze nie miał.

Post Wysłano: 04 gru 2011, 11:18

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Kolego marcin to Ty już nie pracujesz w Pawtransie,że nas pytasz czy biorą Actrosy...?A to te najnowsze by chyba już brali?Ciekawe,ciekawe... :>

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 04 gru 2011, 18:03

Użytkownik

Użytkownik

Witam!
Co do nowych Actrosów, to w piątek byłem na bazie , i widziałem tam osobiście najnowszego Actrosa;) Wódz wybrał się nim na jazdę próbną ;)

:mrgreen:

Post Wysłano: 10 gru 2011, 18:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kolego marcin to Ty już nie pracujesz w Pawtransie,że nas pytasz czy biorą Actrosy...?
Pracujesz :wink: , ale pytam bo w tej firmie nie ma zjazdów na baze jak w innych firmach. Przez dwa lata bylem może 4 razy... i wystarczy, bo nie jestem z tamtych okolic. Lepiej niech sobie zjeżdżają koledzy którzy tam mieszkają, przynajmniej dom odwiedzą.

Czyli jednak to prawda, hmm ciekawe jak się spisze na testach... tez bym sie z ciekawości przejechał tą zabawką :)
Cytuj:
Wódz wybrał się nim na jazdę próbną
Chyba ma sentyment do gwiazdy... bo prywatnie też tą marką jeździ :mrgreen: :)

Post Wysłano: 10 gru 2011, 22:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Marcin a jak ci się jeździ w Pawtransie? Chyba wcześniej robiłeś w Agromexie... Jak robiłem w Arce widywałem jednych i drugich na Orlenie w Poźrzadle.

Post Wysłano: 11 gru 2011, 0:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Marcin a jak ci się jeździ w Pawtransie? Chyba wcześniej robiłeś w Agromexie... Jak robiłem w Arce widywałem jednych i drugich na Orlenie w Poźrzadle.

Tak, jeździłem w Agromexie... z kolei raz podwoził mnie kierowca z Arki na stopa (więc podziękowania należą się przy okazji).

Nadal jeżdżę na skoczka, bo jak widzę jak wyglądają zjazdy kolegów na swoich autach to szkoda gadać. Tym sposobem wsiadam na kółko, przeważnie na tydzień, czasami jakaś dobówka wypadnie w trasie (szczęśliwie już dawno nie robiłem 45 godzin w aucie... i dobrze, bo jeśli jeżdzę na skoczka to bez sensu takie pauzy... wtedy prosiłbym o swoje auto). Po kółku wysiadam na 65 godz (piszesz sms na komputer spedycyjny od kiedy gotowość do przejęcia auta). Robie troszkę mniej kilometrów, ale jestem częściej i więcej w domu (i taki układ mi pasuje). Zresztą, czasami koledzy na swoich autach nie robią wiele więcej kilometrów ode mnie. Minusem bez wapienia są dojazdy, chociaż to też zależy pod jakim spedytorem jest kierowca.

Jeszcze niedostałem noty za coś czego nie zrobiłem, ale nie będę chwalił zbyt wcześnie (zresztą o różnych historiach słyszałem, i wiem że noty za paliwo się zdażają). Kilkanaście razy zdażyły mi się premie paliwowe (od 100 po 300 zł, ale koledzy chwalą się że mają większe). W okresie letnim obowiązuje norma letnia, w okresie zimowym zimowa.

Pieniążki na czas, czasami Ci przypomną jak sobie czegoś nie dopiszesz... więc w tym temacie nie kantują, to się liczy na plus.

Jazda jest na tacho, chyba że masz talent i jesteś nauczony do jazdy na dwóch batach... nikt Ci bronił nie będzie.

Na razie chyba styknie :)

Aaa... i potwierdzam że pies na bazie zdechł... więc tutaj też pewnie szykuje się wolny etat, tylko nie wiem czy działalności nie będzie musiał założyć.

Post Wysłano: 11 gru 2011, 13:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z Arki zwolniłem się ponad rok temu, ale jak jeszcze jeździłem podwoziłem jednego "Pawiana" do ronda w Kołbieli, potem przesiadł się do kogoś w stronę Lublina. W Arce wkurzały mnie dojazdy do domu po dwóch tygodniach w aucie na jeden dzień.

Teraz śmigam u "chytrego" Heisterkamp. W Arce jak zaczęło brakować szoferów, to po dwóch tygodniach każdy autem na bazę zjeżdżał. W sierpniu kumpel zwolnił się z Arki do Heisterkampa, więc dojeżdżamy razem. 3 tygodnie w aucie potem cały tydzień w domu, bez niczyjej łaski. Kasa na czas, na konto. Włśnie stoję na bazie w Oldenzaalu. Jeszcze tydzień i do domu.

W Pawtransie jeździcie na działalności?

Post Wysłano: 11 gru 2011, 16:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak, pracujemy na działalności... ale to akurat nie jest problem, a plusem są udokumentowane dochody (w porównaniu do wielu firm gdzie pracuje się za 1400 zł i reszta pod stołem).

Strona 17 z 36 [ Posty: 710 ] Przejdź na stronę Poprzednia 115 16 17 18 1936 Następna