JA mam pytanie. Czy jeżeli zrobię C+E bez tego KW to mogę bez problemu jeździć traktorem?
Bo głównie o ten środek "transportu" mi chodzi a jak by tak mozna to wole trochę wiecęj wydać kasy i mieć na wszystko a nie bawić sie osobno...
Zadałem to pytanie, bo wiem że na B+C tez mozna jeździć traktorem ale jak się dobrze orientuje są ograniczenia wagowe i nie za dużo można by było zdziałać.
I jeszcze jedna sprawa- coś słyszałem o jakimś odnawianiu kursu po 5 latach B+C (jakieś dodatkowe 3 dniowe czy coś). Czy to chodzi o KW?
Zadałem to pytanie, bo wiem że na B+C tez mozna jeździć traktorem ale jak się dobrze orientuje są ograniczenia wagowe i nie za dużo można by było zdziałać.
I jeszcze jedna sprawa- coś słyszałem o jakimś odnawianiu kursu po 5 latach B+C (jakieś dodatkowe 3 dniowe czy coś). Czy to chodzi o KW?
Co 5 lat KW !
_________________ SZUKAM PRACY
JAKO kierowca C+E kraj i zagranica
Samochód: cerwone eFHa
Nie KW a szkolenie okresowe 35h
A jest w ogóle taka kategoria B+C?
_________________ "Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien." http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce
GG: 1204719
Samochód: VW POLO
KATEGORIA - B+E
uprawnienia:
pojazdem określonym w kategorii B, łącznie z przyczepą ciągnikiem rolniczym z przyczepą (przyczepami)
warunki:
posiadanie prawa jazdy kategorii B
inne:
Prawo jazdy kategorii B i C+E lub B i D+E - uprawnia do kierowania zespołem pojazdów określonych w kategorii B+E
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 19 gości