Cytuj:
Wszystko git, tylko koszt prysznica podliczyłem od razu na całe 3 tygodnie, przy założeniu, że nie korzystam z tych na firmach, a na stacjach. Średnie mycie wyliczyłem mnożąc 2€ przez 6, czyli jeden dzień latam "na brudasa
Cytuj:
zawsze może targać ze sobą piątkę wody. Całego ciała się tym nie umyje,
Dużo firm ma prysznice, jeżeli nie oddzielne dla kierowców, to często jak poprosisz udostępnią Ci dla pracowników prysznic. Są też darmowe prysznice przy stacjach benzynowych. Nie za często ale są. Inna sprawa że latem albo jak będziesz w krajch gdzie teraz jest ciepło, mozna się umyć całemu nawet z piątki wody, wystarczy mieć jeden korek cały a w drugim zrobić dziurkę nożem, gwarantuje że z taki prysznic po całym dniu, szczególnie jak było upalnie daje dużo orzeźwienia, i spokojnie można się całemu umyć. Lepsza opcja to bańka 10L z kranikiem, ja podwieszałem ją na drzwiach i to już był "wypas". Na zimę mam miskę z wodą w której też można się całemu obmyć, w busie raczej odpada, ale miska miała też funkcę "pralki" proszek też woziłem, a na wycieraczkach ubrania ładnie i szybko wyschną. Dodam też że jezeli nie ma prysznica na stacji benzynowej jest jeszcze opcja "opiordo...nia" się w zlewie
tylko lepiej zostawić porządek, no i aby toleta była zamykana od środka
, najlepsze są zlewy dla inwalidów, prawie jak wanna
Cytuj:
Myślę, że do 1000zł i tak trzeba liczyć, na nieprzewidziane okoliczności
Ja nie wiem na co Ty wydasz 1000zł? no chyba na Red Bulle na stacjach benzynowych.
Zarobisz 3000zł w porywach 3500zł i 1000zł chceż zostawić na straty w pracy? czyli co za 2000-2500zł masz zamiar pracować w takich beznadziejnych warunkach? (3tyg życia w busie to chyba nie luksus) idz na halę, zarobisz podobnie a stresu i zdrowia zaoszczędzisz dużo więcej.