Cytuj:
w Lublinie kączy się już kasa z unii i bardzo dobrze ja musiałe tyle kasy wyj... na prawko i kwalifikacje, z unii mają za darmo, jak już zrobią to i tak nie będą jezdzić
bo jak mi to jedna osoba powiedziała z takiego projektu "łoj lepiej mieć niż nie mieć może się kiedyś przyda"
A daj spokój z tymi żalami... Też robiłem C z urzędu pracy, ale jego jedynym plusem było to że za niego nie płaciłem - a tak to zadowolony z poziomu szkolenia nie jestem, i resztę kategorii robię ze swojej kasy tam gdzie do kursanta podchodzą trochę poważniej, a nie traktują jak frajera za którego ktoś zapłacił i nie może się przenieść gdzie indziej to teraz ma wysiedzieć/wyjeździć swoje, a zdać nie musi bo liczy się zysk za sztukę
A kasa z unii i tak pójdzie na zmarnowanie - jak nie na kursy dla ludzi, które jeszcze faktycznie mogą się do czegoś przydać, np. osobom które wiążą swoją przyszłość z transportem, a nie mają środków - to zostaną "przeżarte" przez biurokrację dosłownie na nic. Poczytaj ile funduszy unijnych zmarnowano na pseudo profesjonalne i w ogóle niepotrzebnie opracowania statystyczne...
Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje