Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 05 gru 2011, 17:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: jest

Witam, orientuje się ktoś czy od nowego roku będą finansowane kursy C+E i KW z Urzędu Pracy??

Post Wysłano: 06 gru 2011, 1:09

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: daf xf

jesli unia sie jeszcze nie zdąrzy rozlecieć to pewnie tak

Post Wysłano: 12 gru 2011, 17:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: jest

Aha, bo slyszalem ze od tego roku juz nie bedziemy dostawac kasy z uni, tylko sami bedziemy placic

Post Wysłano: 12 gru 2011, 17:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5459900

w Lublinie kączy się już kasa z unii i bardzo dobrze ja musiałe tyle kasy wyj... na prawko i kwalifikacje, z unii mają za darmo, jak już zrobią to i tak nie będą jezdzić :/ bo jak mi to jedna osoba powiedziała z takiego projektu "łoj lepiej mieć niż nie mieć może się kiedyś przyda"

Post Wysłano: 13 gru 2011, 2:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6150050
Samochód: zielony

Cytuj:
w Lublinie kączy się już kasa z unii i bardzo dobrze ja musiałe tyle kasy wyj... na prawko i kwalifikacje, z unii mają za darmo, jak już zrobią to i tak nie będą jezdzić :/ bo jak mi to jedna osoba powiedziała z takiego projektu "łoj lepiej mieć niż nie mieć może się kiedyś przyda"
A daj spokój z tymi żalami... Też robiłem C z urzędu pracy, ale jego jedynym plusem było to że za niego nie płaciłem - a tak to zadowolony z poziomu szkolenia nie jestem, i resztę kategorii robię ze swojej kasy tam gdzie do kursanta podchodzą trochę poważniej, a nie traktują jak frajera za którego ktoś zapłacił i nie może się przenieść gdzie indziej to teraz ma wysiedzieć/wyjeździć swoje, a zdać nie musi bo liczy się zysk za sztukę :/

A kasa z unii i tak pójdzie na zmarnowanie - jak nie na kursy dla ludzi, które jeszcze faktycznie mogą się do czegoś przydać, np. osobom które wiążą swoją przyszłość z transportem, a nie mają środków - to zostaną "przeżarte" przez biurokrację dosłownie na nic. Poczytaj ile funduszy unijnych zmarnowano na pseudo profesjonalne i w ogóle niepotrzebnie opracowania statystyczne...

Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]